Thermomix® Girona

M Rosa Picamal Juanola

<p>Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!</p> <p>En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!</p> <p>Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal</p> <p></p> <p>___________________________</p> <p>Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!</p> <p>En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!</p> <p>Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal</p>

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

SUQUET DE PEIX

31 marzo 2021
31 marzo 2021
Categoría:

La segona recepta que vam preparar a la classe de cuina de peix va ser aquest boníssim SUQUET DE PEIX.


INGREDIENTS:


▫️Picada


- 1 branqueta de julivert (només les fulles) 1 gra d'all


- 20 g ametlles torrades


- 20 g avellanes torrades


- 1 llesca pa sec


- 1 culleradeta de nyora


▫️Fumet


- 250 g gamba vermella 500 g d’aigua


▫️Sofregit


- 1 escalunya


- 1 gra d'all


- 20 g pebrot vermell 50 g oli d'oliva


▫️Recipient Varoma


- 4 rodanxes lluç 12 cloïsses


- 6 musclos


- 4 gambes


PREPARACIÓ: 


1. Posar els ingredients de la picada al vas i triturar 30 seg / vel.progresiva 5-10. Retirar del vas i reservar.


2. Posar en el vas els caps i les closques de les gambes (reservar els cossos) amb l'aigua i programar 5 minuts / 100o / vel.4.Colar el fumet amb un colador fi i reservar. Rentar bé el vas i la tapa.


3. Posar al vas la ceba, l'all, el pebrot i l’oli, i trossejar 4 seg / vel 5. Amb l'espatula, baixar les restes de verdura de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes. Programar 10 min / Varoma / vel.cuchara.


4. Acabat el temps programat, afegir els cossos reservats de les gambes i triturar 10seg / vel.progresiva 5-10, afegir el fumet i la picada i barrejar amb l'espatula.


5. Posar el recipient Varoma en la seva posició amb el peix i el marisc repartit entre la safata i el recipient Varoma. Programar 15 min / Varoma / vel.2.


6. Col·locar el peix en una cassola de fang i cobrir amb la salsa.





Per més fotos i receptes no dubtis en seguir-me a la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

Solicita demostración
31 marzo 2021