SUQUET DE PEIX

#Pescados y mariscos 31 marzo 2021

La segona recepta que vam preparar a la classe de cuina de peix va ser aquest boníssim SUQUET DE PEIX.


INGREDIENTS:


▫️Picada


- 1 branqueta de julivert (només les fulles) 1 gra d'all


- 20 g ametlles torrades


- 20 g avellanes torrades


- 1 llesca pa sec


- 1 culleradeta de nyora


▫️Fumet


- 250 g gamba vermella 500 g d’aigua


▫️Sofregit


- 1 escalunya


- 1 gra d'all


- 20 g pebrot vermell 50 g oli d'oliva


▫️Recipient Varoma


- 4 rodanxes lluç 12 cloïsses


- 6 musclos


- 4 gambes


PREPARACIÓ: 


1. Posar els ingredients de la picada al vas i triturar 30 seg / vel.progresiva 5-10. Retirar del vas i reservar.


2. Posar en el vas els caps i les closques de les gambes (reservar els cossos) amb l'aigua i programar 5 minuts / 100o / vel.4.Colar el fumet amb un colador fi i reservar. Rentar bé el vas i la tapa.


3. Posar al vas la ceba, l'all, el pebrot i l’oli, i trossejar 4 seg / vel 5. Amb l'espatula, baixar les restes de verdura de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes. Programar 10 min / Varoma / vel.cuchara.


4. Acabat el temps programat, afegir els cossos reservats de les gambes i triturar 10seg / vel.progresiva 5-10, afegir el fumet i la picada i barrejar amb l'espatula.


5. Posar el recipient Varoma en la seva posició amb el peix i el marisc repartit entre la safata i el recipient Varoma. Programar 15 min / Varoma / vel.2.


6. Col·locar el peix en una cassola de fang i cobrir amb la salsa.





Per més fotos i receptes no dubtis en seguir-me a la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal