advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

M Rosa Picamal Juanola

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

BACALLÀ AMB TOMÀQUET I PATATES PANADERA

30 March 2021
30 March 2021
Categoría:

Farà uns quants dies vaig fer, una classe de cuina on cuinàvem diferents receptes de #peix . Ideals per poder menjar aquesta Setmana Santa i seguir amb les tradicions de la #quaresma


La primera recepta de cuina que us explicaré és BACALLÀ AMB TOMÀQUET I PATATES PANADERA


INGREDIENTS: (per 6 persones)


- 100 g de ceba


- 2 grans d'all


- 150 g d'oli d'oliva verge extra


- 800 g de tomàquet triturat (natural o en conserva)


- 1 culleradeta de sucre


- sal


- 1 pessic de pebre


- 6 lloms de bacallà dessalat


- 100 g d'aigua


- 600 g de patates (tallades com per truita)


- 100 g de pebrots verds tallats a tires


- 6 cullerades de lactonesa


PREPARACIÓ:


1. Poseu en el got la ceba i l'all i trossegi 4 seg / vel 4. Amb l'espàtula, baixi les verdures cap al fons del vas.


2. Afegiu 50 g d'oli i sofregeix 5 minuts / Varoma / vel. 1.


3. Afegiu el tomàquet, el sucre, una culleradeta de sal i el pebre, programi 25 min / Varoma / vel. 1 i, en lloc de el cubilet, poseu el cistellet sobre la tapa per afavorir l'evaporació evitant esquitxades.


4. Untar el recipient Varoma amb oli i poseu dins el bacallà amb la pell cap amunt. Assegureu-vos que algun dels forats queden descoberts perquè pugui passar el vapor.


5. Traieu el cistell, situï el Varoma en la seva posició i programem 6 min / Varoma 1. Traieu el Varoma i aboqui la salsa en una safata de forn. Reserva.


6. Amb el vas net i sec, poseu la papallona a les fulles, aboqui en el vas 100 g d'oli i l'aigua. Programeu 4 min / Varoma, gir invers, velocitat cullera.


7. Preescalfeu el grill de forn a 220graus.


8. Incorpori les patates, els pebrots i una mica de sal. Programeu 13 min / Varoma, gir invers, velocitat cullera.


9. Traieu la papallona. Bolqui les patates al cistell col·locat sobre un bol perquè s'escorri.


10. Poseu les patates i els pebrots sobre la salsa de tomàquet, poseu a sobre els lloms de bacallà i aboqui sobre cada llom una cullerada de lactonesa.


11. Gratínelo uns minuts, fins que la lactonesa adquireixi un color daurat.


 ⚠️ Consell: Podeu muntar el plat en cassoletes individuals i gratinar.





Recorda: per més informació, receptes i imatges em pots seguir a la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

Solicita demostración
30 March 2021
icon-print-2