Blog de M ROSA PICAMAL JUANOLA

Espinacas con pasas y piñones

#Verduras, hortalizas y ensaladas 03 abril 2020

Espinacas con pasas y piñones

Por M Rosa Picamal Juanola | Girona

Os dejo una manera fácil, rápida y divertida de comer espinacasIngredientes40 g de pasas 40 g de aceite de oliva virgen extra50 g de piñones400 g de espinacas baby frescas1 - 2 pellizcos de pimienta molida½ cucharadita de salPreparaciónColoque u...

ALL I OLI

#Salsas y guarniciones 31 marzo 2020

ALL I OLI

Por M Rosa Picamal Juanola | Girona

Us deixo la recepta de l'all i oli, moltes en comenteu que no us queda bé, espero que amb aquesta recepta us pugui ajudar.Aquesta recepta la podeu trobar al cookidoo, amb unes petites modificacions.Ingredients 250 g d'oli de gira-sol  ...

BIGOTE CON NATA DE TRUFA

#Postres y dulces 17 marzo 2020

BIGOTE CON NATA DE TRUFA

Por M Rosa Picamal Juanola | Girona

Se acerca el día del padre, por eso te sugerimos hacer un magnífico bigote para que puedas pasar un rato divertido en casa. ! Feliz día papá !Ingredientes2 masas de hojaldre500 g de nata (35% de grasa)75 g de azúcar200 g de chocolate fondant para pos...

#Postres y dulces 19 febrero 2020

Coca de Llardons

Por M Rosa Picamal Juanola | Girona

La coca de "llardons" o de "chicharrones", és típica a la gran part del pirineus català, tradicionalment es menja per al carnestoltes, més ben dit el dijous gras o el dijous llarder que dona peu al període de quaresma.La seva textura és més aviat sec...

Coca de Llardons