BRANDADA DE BACALLÀ

#Pescados y mariscos 03 abril 2021

La primera foto és el resultat del directe que vaig fer des del facebook de la Delegació . Els plats que vaig preparar van ser: pebrots del piquillo farcits, lioneses farcides i gratinada amb un llit de pebrot confitat.


La manera de preparar els diferents plats és la mateixa i només canvia la presentació del plat. Podreu comprovar que la BRANDADA DE BACALLÀ és una recepta molt versàtil!


INGREDIENTS: 


- 200 g. d’oli d’oliva verge extra


 - 3 dents d’all


- 500 g. de bacallà desalat, sense pell ni espines (o molles de bacallà)


- Pebre blanc recient mòlt


- Sal (dependrà del punt de sal del bacallà)


PREPARACIÓ:


1. Escorri bé el bacallà desalat i assequi’l amb un tovalló de paper. Reservi.


2. A continuació, posi l’oli i els alls en el got i programi 6 minuts, temperatura Varoma, velocitat 3 1/2 . Quan acabi, pari la màquina i baixi el que hagi quedat en la tapa i les parets del got.


3. Seguidament programi 1 minut, temperatura Varoma, velocidad 4.


Incorpori el bacallà i trituri en velocitat 6 fins que vegi la que barreja ha quedat homogènia. Rectifiqui el punt de sal i especies.


4. Serveixi amb torrades.


NOTA: Si li queda molt espessa pot afegir-li una mica de llet i barrejar a velocitat 6.


SUGGERIMENT: Si ho desitja pot gratinar-la.



PEBROTS AL PIQUILLO




LIONESES FARCIDES



GRATINADA AMB UN LLIT DE PEBROT CONFITAT




Per més fotos i receptes no dubtis en seguir-me a la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal