BRANDADA DE BACALLÀ
#Pescados y mariscos 03 abril 2021
La primera foto és el resultat del directe que vaig fer des del facebook de la Delegació . Els plats que vaig preparar van ser: pebrots del piquillo farcits, lioneses farcides i gratinada amb un llit de pebrot confitat.
La manera de preparar els diferents plats és la mateixa i només canvia la presentació del plat. Podreu comprovar que la BRANDADA DE BACALLÀ és una recepta molt versàtil!
INGREDIENTS:
- 200 g. d’oli d’oliva verge extra
- 3 dents d’all
- 500 g. de bacallà desalat, sense pell ni espines (o molles de bacallà)
- Pebre blanc recient mòlt
- Sal (dependrà del punt de sal del bacallà)
PREPARACIÓ:
1. Escorri bé el bacallà desalat i assequi’l amb un tovalló de paper. Reservi.
2. A continuació, posi l’oli i els alls en el got i programi 6 minuts, temperatura Varoma, velocitat 3 1/2 . Quan acabi, pari la màquina i baixi el que hagi quedat en la tapa i les parets del got.
3. Seguidament programi 1 minut, temperatura Varoma, velocidad 4.
Incorpori el bacallà i trituri en velocitat 6 fins que vegi la que barreja ha quedat homogènia. Rectifiqui el punt de sal i especies.
4. Serveixi amb torrades.
NOTA: Si li queda molt espessa pot afegir-li una mica de llet i barrejar a velocitat 6.
SUGGERIMENT: Si ho desitja pot gratinar-la.
PEBROTS AL PIQUILLO
LIONESES FARCIDES
GRATINADA AMB UN LLIT DE PEBROT CONFITAT
Per més fotos i receptes no dubtis en seguir-me a la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal