Blog de MARTA CULLELL CARBONES

AMANIDA ITALIANA DE PASTA AL PESTO

#Pastas y arroces 02 mayo 2020

AMANIDA ITALIANA DE PASTA AL PESTO

Por Marta Cullell Carbones | Girona

El pesto és una de les salses més conegudes que existeixen per acompanyar un bon plat de pasta. El seu intens sabor i la seva textura la converteixen en tota una aposta segura. Es una salsa que s'elabora en cru i per preparar-la  té alguns secre...

MOLLETES DE ANTEQUERA

#Masas, panes y repostería 21 abril 2020

MOLLETES DE ANTEQUERA

Por Marta Cullell Carbones | Girona

Els molletes d'Antequera són uns panets, de molla molt tova, -d'aquí ve el seu nom- i poc torrats, amb escorça molt suau, de forma ovalada i plàns, Los molletes de Antequera son unos panecillos, de miga muy blanda, -de ahí su nombre- y poco tost...

AMANIDA DE POLLASTRE AMB LACTONESA DE CURRI / ENSALADA DE POLLO CON LACTONESA DE CURRY

#Aperitivos, entrantes y tapas 17 abril 2020

AMANIDA DE POLLASTRE AMB LACTONESA DE CURRI / ENSALADA DE POLLO CON LACTONESA DE CURRY

Por Marta Cullell Carbones | Girona

Les amanides de pollastre són una bona manera de menjar un plat únic, variat i nutricionalment complet. Ideal per portar al tàper a l'oficina ... doncs està deliciós calent, temperat i fred. A més, combina a la perfecció amb fruites, formatges, verdu...

#Postres y dulces 11 abril 2020

MONA DE PASQUA DE XOCOLATA

Por Marta Cullell Carbones | Girona

La mona de Pasqua és una de les tradicions més arrelades de Setmana Santa. Un bon pa de pessic, base d’una mona d’èxit assegurat. Avui farem un pa de pessic de xocolata amb nata de trufa per decorar. Una recepta versàtil que la podeu fer servir tant...

MONA DE PASQUA DE XOCOLATA