Blog de MARIONA CAMOS PIERA

PIZZA ORIGINAL

#Masas, panes y repostería 24 julio 2018

PIZZA ORIGINAL

Por Mariona Camos Piera | Girona

Bones!!avui he volgut sorprendre el meu home amb un sopar de pizza diferent. Aquesta pizza la vam fer en el Taller Mediterraneo, i ens va sorprendre a tots moltíssim, pel color, la textura i l'originalitat del plat.He anat al súper amb la llista des...

PANETS PELS PEKES!

#Alimentación infantil 18 julio 2018

PANETS PELS PEKES!

Por Mariona Camos Piera | Girona

Tinc dues peques de 3 i 4 anyets, i una de les coses que més em preocupa és la seva alimentació. Thermomix® em dóna varietat i també em dóna la confiança de què el que els hi dono és sa, ja que jo mateixa adapto els ingredients a les nostres necessita...

Crema de porros, remolatxa i poma

#Sopas y cremas 15 junio 2018

Crema de porros, remolatxa i poma

Por Mariona Camos Piera | Girona

Tenia ganes de fer alguna crema diferent amb el meu Thermomix® , amb molts nutrients i sana, i he adaptat la crema de porros i pera que trobem al cookidoo.es al meu gust. A veure què us sembla!Ingredients200gr porro100gr ceba30gr oli de coco150gr remol...

#Dietas especiales 08 junio 2018

Dieta detox amb Thermomix®

Por Mariona Camos Piera | Girona

1a SETMANA DEPURATIVA amb Thermomix® Hola amics!Aquesta setmana ha estat la primera d'una dieta depurativa amb Thermomix® TM5. La veritat que ens està anant molt bé, i el Thermomix® ens hi està ajudant moltíssim.Ara que ve l'estiu tots volem tenir el cos...

Dieta detox amb Thermomix®