Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Escudella i Carn d'Olla amb Thermomix®

08 November 2022

Tiempo de preparación 01:25:00 mins

Ración para 8 personas

08 November 2022
Categoría:

Avui us compartiré una de les receptes que ara a l'hivern fan passar la fred més ràpidament. Una recepta de l'àvia que l'hem adaptat al nostre Thermomix® , i que podem arribar a fer 4L de caldo i tenir-ne per la setmana o bé congelar-lo.

Ingredientes

  • 50gr de pa sec
  • 200gr de carn picada mixta (porc i vedella)
  • 1 ou, 1 gra d'all, julibert, sal i pebre
  • 250gr cigrons cuits
  • 300gr patata tallada a trossos
  • 300gr de col tallada a trossos petits
  • 140gr de butifarra negra (embolicada amb paper d’alumini)
  • 150gr butifarra boanca o crua
  • carrotes
  • 1 tros de pollastre amb os (contra-cuixa)
  • 1 os de pernil petit
  • 1 os de vedella
  • 100gr de porc (cansalada)
  • 1 porro tallat a trossos
  • 1 carrota a trossos
  • 1 tros d’api
  • 2 cp de sal

Pasos de la receta

1 Paso

Posem el pa sec 10 seg/velocidad 10

2 Paso

Posar en el got els 200gr de carn picada mixta, 1 ou, 1 gra d’all, julibert, Sal i pebre al gust Amasar/1 min

3 Paso

Formem les pilotes i arrebossem amb la farina (opcional)

4 Paso

A la Bandeja Varoma: col•loquem les pilotilles.

5 Paso

Al Recipient Varoma: repartim al voltant: 250gr cigrons cuits, 300gr patata tallada a trossos, 300gr de col tallada a trossos petits, 140gr de butifarra negra (embolicada amb paper d’alumini), carrotes

6 Paso

Posar en el got: 1 tros d’api, 1 porro tallat a trossos, 1 carrota a trossos, 2 cp de sal.

7 Paso

Col•loquem el Cistellet: 1 tros de pollastre amb os (contra-cuixa), 1 os de pernil petit, 1 os de vedella, 100gr de porc (cansalada)

8 Paso

Abocar aigua fins a mrribar al nivell de 2L.

9 Paso

Situem el recipient varoma i 50 min/Varoma/velocidad cullera.

10 Paso

Retirem el recipient varoma. Ens ajudem de l’espàtula per extreure el cistellet. Col•lem el caldo per retirar les verdures i els ossos.

11 Paso

Tornem a omplir el got d’aigua amb totes les verdures i ossos anteriors i repetim el procedimient 20 min/Varoma/velocidad cullera.

12 Paso

Hauríen de sortir 4L de caldo.

13 Paso

Per coure la pasta: posem 400gr de caldo en el got 5 min/100°C/velocidad 1

14 Paso

Quan bulli, afegim la pasta i programem el temps indicat en el paquet 10 min/100°C/gir invers/velocidad cullera.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
08 November 2022