Ous al vapor amb Thermomix®

#Cocción en varoma 11 noviembre 2019

Hola!!!!!


fa uns dies una clienta em va enviar aquesta foto que us adjunto en el post, i em va encantar.


Tot i que trobem la recepta al cookidoo.es molts de vosaltres segur que se us havia passat pel cap si es podien fer els ous al varoma, i SÍ, sí que es poden fer.


És una manera sana, sense olis afegits, i com una espècie d'ous bullits o un ou a la planxa, sense utilitzar paella!


PREPARACIÓ


1. Posa 400gr d'aigua en el vas fins que arribi a ebullició 5min|100º|vel1. De mentres, forra la bandeja varoma amb paper de forn cobrint 2cm de la cantonada vertical; engrassa amb 1 cp d'oli, trenca els 6 ous (freds de nevera) sobre la bandeja varoma preparada i posa una mica de sal i pebre i pebre vermell dolç al gust.


2. Situa el recipient varoma amb la bandeja en posició i programa 6min|varoma|vel1. I serveix calents!!!!


Apunt per xucar-hi pa!



Foto cedida per Imma.

Suggerències


Serveix per esmorzar o per acompanyar.


- Si les clares no estan totalment quallades, deixa el varoma tapat en posició perquè acabin de fer-se amb el calor residual durant 1-2minuts.


- Si prefereixes el rovell més fet, allarga la cocció 1 minut.


- Si utilitzes ous a temperatura ambient, redueix el temps de cocció en 20-30 segons.




** Si vols més informació sobre el Thermomix® Tm6, no dubtis en contactar en mi a través del formulari del meu blog. CLICK. **




Enllaços que te poden interessar:


- Nova promoció fins el dilluns 18 de novembre. Pel preu del TM6 de 1.259€ obtens la bossa de transport i el llibre dels 40 anys GRATIS. Fes CLICK.


- Castanyada amb Thermomix® TM6 o TM5. Fes CLICK.


- Com recuperar l'Allioli. Fes CLICK.