Blog de MARIONA CAMOS PIERA

Allioli de codony

#Salsas y guarniciones 02 diciembre 2017

Allioli de codony

Por Mariona Camos Piera | Girona

Ingredients2 codonys (350-400gr de cuit)50gr de dents d'all pelats1 polsim de sal150gr oli d'olivaProcedimentPesa els 100gr d'oli d'oliva en una gerra i reservar.Pela els codonys i treu el cor, tot i que un cop cuits és més fàcil de fer-ho.Col·lo...

Brandada de bacallà

#Aperitivos, entrantes y tapas 02 diciembre 2017

Brandada de bacallà

Por Mariona Camos Piera | Girona

La brandada de bacallà és un dels apetitius més bons que he provat mai, i fet amb la Thermomix® surt deliciós. Hi ha moltes receptes, però una de les que més m'agraden és aquesta:Ingredients3 dents d'all200gr d'oli d'oliva500 de bacallà dessalat en tr...

Choux de brandada de bacallà

#Aperitivos, entrantes y tapas 02 diciembre 2017

Choux de brandada de bacallà

Por Mariona Camos Piera | Girona

Pensant en aperitius, sempre em ve el cap els profiterols o la massa choux. El que he fet és adaptar la recepta del cookido de choux de formatge per brandada de bacallà. Som-hi???Ingredients100gr de brandada de bacallà (veure recepta Brandada de baca...

#Alimentación infantil 29 noviembre 2017

Nutella casera

Por Mariona Camos Piera | Girona

Ara que està tant de moda "l'oli de palma" i a l'hora és tan perjudicial, us vull escriure una recepta que molts la gaudirem sense haver d'anar al súper i menjar-nos una delícia sense saber quins ingredients porta realment. Aquí la teniu!!!Ingredient...

Nutella casera