advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Brunyols de l'Empordà amb Thermomix®

12 March 2022

icon-clock Tiempo de preparación 01:10:00 mins

icon-persons Ración para 40 personas

12 March 2022
Categoría:
Hola!!!

avui us parlaré dels BRUNYOLS DE L'EMPORDÀ, tant típics i tant bons alhora!

Recordant... Quan portava 3 mesos amb el meu Thermomix® Tm5, vaig voler provar una de les receptes que l'àvia Leo cada any fa, i que triga unes 3 hores o més en amassar, llevar, etc, etc...

Havia sentit que amb el Thermomix® es podia fer la massa, així que no vaig dubtar en fer-los. Vaig avisar l'àvia que m'ajudés a fregir-los...

La Leo va quedar maravellada i em va dir: "ai nena, si hagués tingut aquesta màquina a la meva època quantes coses que hagués fet!" així que ja en fa quatre d'anys que els fem i no cal que us digui que queden boníssims!

Us animo a propar-los!
icon-list

Ingredientes

  • Pela d'una llimona (només part groga)
  • 25gr matafaluga en pols
  • 3 ous
  • 100gr de sucre
  • 50gr de greix de porc
  • 100gr de llet
  • 70gr d'anís líquid
  • sal
  • 500gr de farina de força
  • 40gr de llevat fresc
  • oli per fregir
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Tireu al got la pela d'1 llimona (sense la part blanca, només la groga) i la ratlleu 10segons|vel5, ha de quedar ben fina.



2 Paso

Poseu tots els ingredients: 3 ous, 25gr de matafaluga en pols, 100gr de sucre, 50gr de greix de porc (sin no en teniu poseu-hi mantega), 100gr de llet, 70gr d'anís líquid, un pessic de sal (menys la farina i el llevat) i programeu 1min|37º|vel4

3 Paso

Afegiu els 500gr de farina de força o normal, i els 40gr de llevat fresc i barregeu 8seg|vel6

4 Paso

Un cop tot barrejat, programeu 3minuts|funció ESPIGA (Funció Amassar)

5 Paso

Deixeu reposar la massa durant una horeta aproximadament o fins que la massa hagi doblat el seu tamany. Podeu deixar la massa llevant dintre del got, o bé la poseu en un bol gran untat prèviament amb oli.

6 Paso

Ompliu una olla o paella d'oli, i amb les mans untades d'aigua o bé d'oli perquè no se us enganxi la massa, aneu agafant porcions petites i apreteu una mica al mig per fer-los la forma del forat sense traspassar.

7 Paso

Un cop cuits, els brunyols, els dipositarem durant uns minuts en una safata coberta de paper absorbent perquè impregni tot l'oli sobrant. 

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
12 March 2022
icon-print-2