advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Xocolata desfeta per dos amb Thermomix®

06 February 2021
06 February 2021
Categoría:

Hola!!!


l’altre dia una follower d’instagram em va demanar la recepta de Xocolata Desfeta per dues persones ja que no hi havia manera d’encertar-la. Així que li vaig passar aquesta i me l’ha publicat com a La Millor Recepta de Cocolata Desfeta i m’ha fet especial il•lusió per aquest motiu la comparteixo amb vosaltres perquè també en pogueu gaudir!


-Posa en el vas 100gr de xocolata fondant a trossos i programes 30seg|vel.5-10.


-Afegeix al vas 375gr de llet+ 30gr de maicena+20gr sucre (opcional) + un pessic de sal i programa 12min|90graus|vel2. 


-Per últim batre 20seg|vel.4 i servir!!!!



Solicita demostración
06 February 2021
icon-print-2