advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Iogurts amb Thermomix® TM6

12 December 2019
12 December 2019
Categoría:

Hola!!! 


Ja has actualitzat el teu nou Tm6? a què esperes??!


T'estàs perdent les dues noves funcions:


"MODO COCCIÓN ARROZ" i "MODO ESPESAR". 


....


Avui he estat remanant el cookidoo, i he trobat aquesta col.lecció YOGURES de Mèxic on trobem 8 receptes de iogurts vegans i amb diferents llets, com de cabra o d'ovella, que molts clients m'ho han estat demanant.


Us deixo la recepta del IOGURT DE CABRA, que és el que m'agrada més!


PREPARACIÓ


- Col·loca a dins del vas net, 800gr de llet de cabra, col·loca el cistellet sobre la tapa en lloc del cubilete i calenta 10 min|95°C|vel1.


- Retira el vas de la seva posició, destapa i deixa refredar per aprox. 45minuts (ocasionalment col·loca el vas a la seva posició per poder medir la temperatura, hauria d'estar a  40°C. Mentrestant, neteja  8 gotets de vidre (120 g c/u).


- Col·loca el vas amb la llet a la seva posició. Afegeix els 120gr de iogurt de llet de cabra i barreja 30seg|vel3.5. Passa la barreja del iogurt en els pots de vidre, cobreix-los amb les seves tapes o film transparent i cap a dintre del recipient Varoma, tapa i reserva. 


Neteja el vas.


- Col·loca en el vas 250gr d'aigua i 30gr de suc de llimona exprimit. Col·loca la tapa i el varoma a la seva posició i inicia Fermentació|10h|70°C.


- Retira el Varoma i col·loca els potets de vidre a la nevera com a mínim 2 hores abans de servir.


Espero que us agradin!



I si ets dels que encara estan pensant "utilitzaré el Thermomix® ?, val la pena gastar-me tants diners..?" doncs no dubtis a posar-te en contacte amb mi i t'explicaré perquè no pot faltar un Thermomix® a la teva vida!!!


Que tingueu un bon dia!!!! i a fer molts iogurts!!!!!


** Recorda que si tu tens el Model anterior, el Tm5, també pots fer els iogurts!! ves a cookidoo.es a filtres selecciones el model que tens, en aquest cas TM5, i al buscador poses: YOGURES, et sortirà moltes receptes! i també la tens amb recepta automàtica. Més fàcil no t'ho pot posar Thermomix® !

Solicita demostración
12 December 2019
icon-print-2