advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Romesco amb Thermomix®

07 February 2022

icon-clock Tiempo de preparación 00:03:00 mins

icon-persons Ración para 15 personas

07 February 2022
Categoría:

Hola!


Avui us presento la salsa de calçots que sempre faig quan venen amics o familiars a fer la calçotada! És una picada molt típica de Catalunya, sobretot de la província de Tarragona en èpoques de Febrer i Març on els calçots ja estan al punt!


La base d'aquesta picada són els fruits secs i les tomates!


Espero que us agradi.


BONA CALÇOTADA!

icon-list

Ingredientes

  • 300gr d’oli d’oliva
  • 150gr d’ametlles torrades sense pela
  • 100gr d’avellanes torrades sense pela
  • 4 tomates escalivades sense pell
  • 100gr d’alls escalivats sense pela
  • 2 nyores hidratades
  • Sal i pebre
  • Viangre de Jerez
  • 1 all cru (opcional)
  • Pebre dolç vermell (opcional)
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Col•loquem un recipient sobre la tapa del vas i pesem 300gr d’oli d’oliva. Reservem.

2 Paso

Triturem 150gr d’ametlles, 100gr d’avellanes, 20min|vel10

3 Paso

Afegim les tomates i els alls sense pela, les nyores hidratades i semse llavors, pebre i sal al gust, un rajoliu de vinagre de Jerez, 1 all cru (opcional) i 1cullerada perita de pebre dolç vermell. Triturem tot 2min|50graus|vel5

4 Paso

Tornem a triturar sense temperatura 2min|vel5 i poc a poc anem afegint l’oli d’oliva reservat per sobre la tapa amb el cubilet posat.

icon-quotes

Per escalivar netejarem ñes tomates i hi farem una creu i embolcallades individualment amb paper d’alumini. Farem el mateix amb els alls. Jo posarem tot en una bandeja i cap al forn dirant 25min a 180graus amb posició dalt i abaix.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
07 February 2022
icon-print-2