Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

PIZZA D'ESPICACS AMB Thermomix®

10 February 2022

Tiempo de preparación 00:20:00 mins

Ración para 2 personas

10 February 2022

Bon dia!


Avui us porto una recepta de pizza amb base d'espinacs, molt recomenable i súper bona! Necessitarem el Themomix per triturar els espinacs i el formatge amb els flocs de civada! Som-hi?


Espero que us agradi!



Ingredientes

  • 120gr d'espinacs
  • 2 ous XL
  • 60gr de flocs de civada
  • 150gr de formatge tendra
  • 1 all (opcional)
  • Sal i pebre al gust
  • Toppings: rúcula, cherries, ceba, bolets, mozzarella...

Pasos de la receta

1 Paso

Escalfar el forn a 180ºC dalt i baix.

2 Paso

Posar dintre el got tots els ingredients: els 120gr d'espinacs, els 2 ous, 65gr de flocs de civada, 150gr de formatge tendra, 1 all, una mica de sal i pebre al gust i  triturem 20seg/vel.7.

3 Paso

Posar la massa extesa a la bandeja i l'introduïm al forn durant uns 10-15minuts. 

4 Paso

Quan estigui, la girarem i hi col.locarem els toppings. Jo hi poso sofregit de tomata (recepte del cookidoo "tomate estilo italiano", mozzarella ratllada, xampinyons laminats, ceba a rodanxes, i un rajoliu d'oli per sobre i al forn de nou 5-10 minuts més al forn. 

Podeu substituir els Espinacs per brocoli, o coliflor.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración