advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Beixamel amb Thermomix®

05 February 2024

icon-clock Tiempo de preparación 00:15:00 mins

icon-persons Ración para 580 personas

05 February 2024
Categoría:

Tots sabem que una bona salsa de beixamel fa canviar els plats a millor, aquí us en deixo una recepta amb un toc de sofregit de ceba, com les beixamels d'abans!


Gràcies Núria per fer-nos recordar aquells bons temps.

icon-list

Ingredientes

  • 200 gr de ceba de Figueres a octaus
  • 40gr farina
  • 20gr oli oliva
  • 500gr llet
  • 1/2 cp de sal
  • pebre molt i nou moscada
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posa en el vas els 20gr d'oli d'oliva i els 200gr de ceba tallada a octaus. Programa 15min|120ºC|vel1.

2 Paso

Després barreja bé amb l'espàtula i troceja 2seg|vel4. Si veus que no ha quedat prou petita, repeteix el pas.

3 Paso

Afegeix 40gr de farina i afoga durant 3min|100ºC|vel1.

4 Paso

Afegeix  les 500gr de llet, la sal, pebre, i la nou moscada i programa 6min|90ºC|vel4.

icon-quotes

Surt 580gr de beixamel.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
05 February 2024
icon-print-2