Salsa de calçots amb Thermomix®

#Salsas y guarniciones 21 febrero 2019

Hola!!!


avui us parlaré de la salsa de calçots, el romesco fet amb el Thermomix® , què us sembla? Ja estem a plena època de calçotades en família o amb amics, us anirà súper bé seguir els passos de la recepta que us facilito ens uns instants.


Mai havia provat de fer la salsa, de fet, sempre l’havia comprat al súper, però des de que tinc el Thermomix® la faig jo, és fàcil, ràpida i queda súper bona!


Preparació


1. Presescalfa el forn a 200º. Posa a una bandeja de forn, 6 tomates amb un tall creuat perquè després sigui més fàcil pelar-los, 1 ceba (l’he embolicat amb paper de plata) i 1cabeça d’alls i forneja-ho tot uns 30-40’ a 200º.




2. Col.loca una gerra sobre la tapa i pesa 500gr d’oli d’oliva verge extra i reserva.


3. Posa dintre el got 3 nyores (sense tija i sense llavors), 200gr d’ametlles torrades. Programa el triturat 20seg|vel.6




4. Afegeix les 6 tomates pelades, la ceba pelada, els alls (2 de crusos més la cabeça cuita) i 15seg|vel5-10


5. Afegeix 1cp de pebre vermell dolç, 1-2 cp de sal (al gust) i 30gr de vinagre blanc. Tapa el got, posa el cubilet i programa Vel5, i sense programar temps, tira poc a poc l’oli per sobre la tapa perquè emulsioni. Quan s’acabi l’oli de la tapa, para el Thermomix® , la salsa estarà llesta!!!!!




A punt per la calçotada!!!! Que la disfruteu en família o amb els amics!!!!




Foto. Taula preparada per la 1a calçotada de l’any.

Si voleu més informació sobre el Thermomix® , veure una demostració o comprar-la, només haureu d’omplir el formulari del meu blog i em posaré en contacte amb tu el més aviat possible!


Gràcies!!!!


**CLICA per veure promocions vigents