Thermomix® Girona

M Rosa Picamal Juanola

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

FLAMS DE CAQUI PERSIMON I XOCOLATA

25 febrero 2021
25 febrero 2021
Categoría:

La última recepta que vam preparar al taller de cuina saludable amb #thermomix van ser aquests FLAMS DE CAQUI PERSIMON I XOCOLATA. És una manera diferent i original de menjar caqui.


A continuació us explico com preparar-los. La quantitat d’ingredients estan pensats per preparar 6 flams.


INGREDIENTS: 📝


- 3 caqui Persimon, nets i pelats


- 3 cullerades de cacau pur en pols.


PREPARACIÓ: 👩🏼‍🍳👩🏼‍🍳


1️⃣. Introduir el caqui al vas i triturar 8 segons, velocitat 7. Baixar les restes de les parets amb l'ajuda de l'espàtula.


2️⃣. Afegir el cacao i programar 10 segons, velocitat 5, per integrar bé els ingredients.


3️⃣. Abocar la barreja en flameres o un motlle de corona o similar. tapar amb paper d'alumini o film i introduir a la nevera al menys unes sis hores, o fins al dia següent.


4️⃣. Després del repòs, retirar les flameres o motlles de la nevera, hauran adquirit consistència, no tan cremosa com la d'un flam per la pròpia composició de la fruita, però té una textura molt agradable. I a més està deliciós, i prou dolça, encara que qui ho desitgi, pot afegir una mica més de dolçor amb 3 dàtils o edulcorant o endolcidor. També es pot afegir canyella en pols o extracte de vainilla.


💡SUGGERÈNCIA: Si afegim 1 iogurt o 125 g de llet vegetal, ens queden unes natilles boníssimes!




Per seguir connectat a les últimes receptes no dubtis en seguir-me a la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

Solicita demostración
25 febrero 2021