FLAMS DE CAQUI PERSIMON I XOCOLATA

#Postres y dulces 25 febrero 2021

La última recepta que vam preparar al taller de cuina saludable amb #thermomix van ser aquests FLAMS DE CAQUI PERSIMON I XOCOLATA. És una manera diferent i original de menjar caqui.


A continuació us explico com preparar-los. La quantitat d’ingredients estan pensats per preparar 6 flams.


INGREDIENTS: 📝


- 3 caqui Persimon, nets i pelats


- 3 cullerades de cacau pur en pols.


PREPARACIÓ: 👩🏼‍🍳👩🏼‍🍳


1️⃣. Introduir el caqui al vas i triturar 8 segons, velocitat 7. Baixar les restes de les parets amb l'ajuda de l'espàtula.


2️⃣. Afegir el cacao i programar 10 segons, velocitat 5, per integrar bé els ingredients.


3️⃣. Abocar la barreja en flameres o un motlle de corona o similar. tapar amb paper d'alumini o film i introduir a la nevera al menys unes sis hores, o fins al dia següent.


4️⃣. Després del repòs, retirar les flameres o motlles de la nevera, hauran adquirit consistència, no tan cremosa com la d'un flam per la pròpia composició de la fruita, però té una textura molt agradable. I a més està deliciós, i prou dolça, encara que qui ho desitgi, pot afegir una mica més de dolçor amb 3 dàtils o edulcorant o endolcidor. També es pot afegir canyella en pols o extracte de vainilla.


💡SUGGERÈNCIA: Si afegim 1 iogurt o 125 g de llet vegetal, ens queden unes natilles boníssimes!




Per seguir connectat a les últimes receptes no dubtis en seguir-me a la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal