Thermomix® Girona

M Rosa Picamal Juanola

<p>Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!</p> <p>En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!</p> <p>Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal</p> <p></p> <p>___________________________</p> <p>Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!</p> <p>En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!</p> <p>Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal</p>

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

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Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

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COCA DE SANT JOAN

09 junio 2020
09 junio 2020
Categoría:

Hoy os dejo la receta de la coca de San Juan, muy típica en Cataluña. Os dejo esta receta con tiempo porque podáis practicar. También os dejo el video donde hago la receta paso a paso.


INGREDIENTES: 


Para aromatizar el azúcar: 


- 100 gr. de azúcar. 


- La piel de una naranja y la de un limón. 


Para la masa: 


- 180 gr. de agua. 


- 2 huevos. 


- 60 gr. de mantequilla a temperatura ambiente. 


- 1 cucharadita de sal. 


- 500 gr. de harina de repostería. 


- Azúcar reservado. 


- 30 gr. de levadura de panadería (levadura fresca). 


- 1/2 cucharadita de canela. 


- 30 gr. de anís dulce. 


- 1 huevo para pincelar. 


- Frutas confitadas laminadas para decorar y azúcar aterrossat (azúcar + gotas de agua). 



PREPARACIÓN:


1. Rallar el azúcar 30 segundos a velocidad 5-10, añadir las pieles y tachar 30 segundos velocidad 5-10. Reservar. 


2. Poner dentro del vaso todos los ingredientes siguiendo el orden con que están escritos. Programar 14 minutos a velocidad espiga. 


3. Untar el mármol con aceite y verter la masa en el vaso. Trabajar un poco con las manos engrasadas con aceite. Coger un trocito y estirar como si fuera una ventana, si no se rompe es que la masa está bien hecha. 


4. Estirar la masa sobre un papel vegetal, sobre la bandeja del horno. Pintar con el huevo y decorar con las frutas. 


5. Encender el horno a 50ºC y ponerla dentro hasta que fermente. Sacar y aumentar la temperatura a 220ºC. Si se quiere dejar que fermente sin hornear, caldo unas 3 horas a temperatura ambiente. 


6. Volver a pintar con mucho cuidado de no pinchar y poner por encima azúcar aterrossat. Cobre en el horno a 180ºC entre 8 y 12 minutos.


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INGREDIENTS:


Per aromatitzar el sucre:


- 100 gr. de sucre.


- La pell d'una taronja i la d'una llimona.


Per la massa:


- 180 gr. d'aigua.


- 2 ous.


- 60 gr. de mantega a temperatura ambient.


- 1 culleradeta de sal.


- 500 gr. de farina de rebosteria.


- Sucre reservat.


- 30 gr. de llevat de fleca (llevat fresc).


- 1/2 culleradeta de canyella.


- 30 gr. d'anís dolç.


- 1 ou per pinzellar.


- Fruites confitades laminades per decorar i sucre aterrossat (sucre + gotes d'aigua).


PREPARACIÓ:


1. Ratllar el sucre 30 segons a velocitat 5-10, afegir les pells i ratllar 30 segons velocitat 5-10. Reservar.


2. Posar dins del vas tots els ingredients seguint l'ordre amb que estan escrits. Programar 14 minuts a velocitat espiga. 


3. Untar el marbre amb oli i abocar la massa al vas. Treballar una mica amb les mans greixades amb oli. Agafar un trosset i estirar com si fos una finestra, si no es trenca es que la massa està ben feta.


4. Estirar la massa sobre un paper vegetal, damunt la safata del forn. Pintar amb l'ou i decorar amb les fruites.


5. Encendre el forn a 50ºC i posar-la dins fins que fermenti. Treure i augmentar la temperatura a 220ºC. Si es vol deixar que fermenti sense posar al forn, caldràn unes 3 hores a temperatura ambient. 


6. Tornar a pintar amb molta cura de no punxar-la i posar per damunt sucre aterrossat. Coure dins del forn a 180ºC entre 8 i 12 minuts.




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09 junio 2020