advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

M Rosa Picamal Juanola

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

Coca de Llardons

19 February 2020
19 February 2020
Categoría:

La coca de "llardons" o de "chicharrones", és típica a la gran part del pirineus català, tradicionalment es menja per al carnestoltes, més ben dit el dijous gras o el dijous llarder que dona peu al període de quaresma.


La seva textura és més aviat seca, degut a la pasta de full i sol ser baixa, és una coca bastant calórica per la quantitat de llar de porc, l'explicació del seu origen, és molt fàcil i ràpida de preparar. 


La coca de llardons acostuma anar acompanyada d'un vi dolç, garnatxa, moscatell, cava, ......


BON PROFIT I BON CARNAVAL


INGREDIENTS:


Per la massa


•100 gr. d’aigua•100 gr. de llet •200 gr. de llar ( mantega de porc) 


•400 gr. de farina aprox.• 20 gr. de llevat premsat •1 culleradeta de sal 


Cobertura  


•200 gr. de llardons• 50 gr. de pinyons aprox. 


•Sucre per empolsinar (barrejada amb unes gotes d’aigua perquè quedi gruixut).


PREPARACIÓ:


1. Trossejar els llardons 5 segons, Vel.5. treure i reservar. 


2. Sense rentar el got, posa la llet, l’aigua i la mantega i programar 2 min. 37º a vel. 1. Quan es desfaci la mantega pot passar a vel. 2.


3. Afegir el llevat, la farina i la sal i programar 1 min. a vel. espiga.


4. Introduir els llardons i barrejar 15 segons a vel. espiga. Acabar de barrejar-los bé amb les mans quan tregui la massa de la màquina Estirar-la amb les mans sobre una safata de forn pinzellada amb oli, deixant-la molt fineta i cobrir-la amb els pinyons;


5. Empolvora-hi amb sucre al gust.


6. Posar.la al forn,( que l’haurem escalfat a 200º al començar), durant uns 10 min. o 15 min. (comprovar-ho). Fins que es vegi torradeta

Solicita demostración
19 February 2020
icon-print-2