SOPA PORRUSALDA
#Sopas y cremas 22 febrero 2021
Farà unes setmanes vaig fer una classe de cuina saludable amb la dietista @annaferrerdietista on vam preparar diverses receptes amb el #thermomix. El resultat dels plats que vam preparem és el que podeu veure a la primera foto. Avui us explicaré una de les receptes però no us preocupeu perquè en els propers dies us aniré explicant totes les altres!
SOPA PORRUSALDA (resultat de la recepte a la segona imatge)
INGREDIENTS: 📝
- 1000 g d'aigua
- 4 grans d’alls laminats
- 300 g de porro o cebes, a rodanxes d'aprox. 1.5 cm
- 300 g carxofes (pots canviar per pebrot verd, mongetes verdes.....), en trossos de 2 cm 200 g de polpa de carabassa o pastanagues, en trossos de 2 cm
- 500 g de bacallà esqueixat i dessalat
PREPARACIÓ: 👨🏻🍳👩🏼🍳
1️⃣. Posar en el vas l'aigua, els alls, el porro, la carxofa, la pastanaga, i programar 30 minuts, temperatura varoma, gir invers, velocitat cullera.
2️⃣. Afegir el bacallà i programar 5 minuts, temperatura varoma, gir invers, velocitat cullera. Treure del vas i serveixi immediatament.
💡SUGGERENCIA: És un plat únic perquè porta bacallà però si el prepares per dinar, si pot afegir una mica d’arròs o de patata.