SALSA DE CALÇOTS

#Salsas y guarniciones 12 febrero 2021

Cap de setmana i ganes de menjar calçots. És per això que us explico com preparar la seva salsa. Però ep, us estic preparant un vídeo on explico pas a pas com fer-la!


INGREDIENTES: 📝


- 3 nyores


- 200 g d'ametlles torrades


- 5 tomàquets madurs rostits


- 1 ceba rostida 🧅


- 1 cabeça d'alls rostida


- 2 alls crus


- 50 g de vinagre


- 500 g d'oli


- Sal


- Pebre vermell


PREPARACIÓ: 👨🏻‍🍳👩🏼‍🍳


1️⃣. Amb la màquina en marxa en velocitat 6 tirar les nyores pel forat del


cubilet. Quan estiguin polvoritzades, repetir l'operació amb les ametlles.


2️⃣. Afegir els tomàquets, la ceba, 6 dents d'all rostits i els alls crus i triturar a velocitat 5-10.


3️⃣. Afegir el pebre vermell, la sal i el vinagre i barrejar 10 segons a


velocitat 6.


4️⃣. A continuació tirar l’oli damunt la tapadora a velocitat 5 sense treure el


cubilet.


💡Si es vol la salsa més clara caldrà afegir una mica d'aigua.


Instagram: maria_rosa_picamal