SALSA DE CALÇOTS
#Salsas y guarniciones 12 febrero 2021
Cap de setmana i ganes de menjar calçots. És per això que us explico com preparar la seva salsa. Però ep, us estic preparant un vídeo on explico pas a pas com fer-la!
INGREDIENTES: 📝
- 3 nyores
- 200 g d'ametlles torrades
- 5 tomàquets madurs rostits
- 1 ceba rostida 🧅
- 1 cabeça d'alls rostida
- 2 alls crus
- 50 g de vinagre
- 500 g d'oli
- Sal
- Pebre vermell
PREPARACIÓ: 👨🏻🍳👩🏼🍳
1️⃣. Amb la màquina en marxa en velocitat 6 tirar les nyores pel forat del
cubilet. Quan estiguin polvoritzades, repetir l'operació amb les ametlles.
2️⃣. Afegir els tomàquets, la ceba, 6 dents d'all rostits i els alls crus i triturar a velocitat 5-10.
3️⃣. Afegir el pebre vermell, la sal i el vinagre i barrejar 10 segons a
velocitat 6.
4️⃣. A continuació tirar l’oli damunt la tapadora a velocitat 5 sense treure el
cubilet.
💡Si es vol la salsa més clara caldrà afegir una mica d'aigua.
Instagram: maria_rosa_picamal