ALL I OLI

#Salsas y guarniciones 31 marzo 2020

Us deixo la recepta de l'all i oli, moltes en comenteu que no us queda bé, espero que amb aquesta recepta us pugui ajudar.


Aquesta recepta la podeu trobar al cookidoo, amb unes petites modificacions.


Ingredients 



  • 250 g d'oli de gira-sol  

  • 20 g de suc de llimona 

  • 50 g d'oli d'oliva verge extra 

  • 50 g de grans d'all pelats 

  • 1 cullaredeta de sal 


Preparació 




  1. Col·loqui una gerra sobre la tapa del Thermomix® , pesi en ella l'oli de gira-sol, l'oli d'oliva.... Reservi.  

  2. Posi en el got el suc de llimona, els 50 g d'oli d'oliva verge extra, els alls i la sal. Trituri 3 min/vel 5. 

  3. Amb l'espàtula, baixi la mescla cap al fons del got. Comprovi que els alls estan completament triturats. En cas que no estiguin triturats, programi de nou, 1 min/vel 7. L'all ha de quedar com una pasta. 

  4. Col·loqui la papallona a les fulles. Tanqui el got i posi-hi el gobelet. Programi 4 min/vel 3 i aboqui l'oli que s'ha reservat anteriorment. S'haurà d'abocar a poc a poc, sobre la tapa i sense aixecar el gobelet. L'oli anirà caient a fil dins del got, si encara queda oli a la tapa, programi 2 min més a vel 3. 

  5. Amb l'espàtula, baixi l'allioli cap al fons del got i barregi 10 seg/vel 2.5. 

  6. Aboqui l'allioli a una salsera i serveixi immediatament. També pot abocar-ho en un pot hermètic i conservi a la nevera.