advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Montse Mesa Muñoz

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Hola, sóc la Montse Mesa. Sóc de Maçanet de la Selva però fa molts anys que visc a Santa Coloma de Farners. Fa temps que cuino amb Thermomix® i n'estic encantada. Vols que te  l'ensenyi?

Aquí tens un formulari que pots omplir si et vols posar en contacte amb mi.

Recepta/ receta

Hola, mi nombre es Montse Mesa. Soy de Maçanet de la selva pero vivo en Santa Coloma de Farners. Hace tiempo que cocino con thermomix y estoy encantada. ¿Quieres que te la enseñe?

Tien

taes un formulario que puedes rellenar si quieres que te de información. Ponte en contacto conmigo.

Comprar Thermomix®

Recepta Aperitiu de formatge i magrana amb Thermomix® .

27 December 2017
27 December 2017

Aperitiu de formatge i magrana amb Thermomix® . Col·lecció Para Regalar. 




Aquest aperitiu m'encanta i dóna molt bon resultat. Ideal per aquestes festes.


Este aperitivo me encanta i da muy buen resultado. Ideal para estas fiestas.



INGREDIENTS:



  • 200  de formatge cremós

  • 100 de mascarpone

  • 150 de formatge cheddar blanc

  • 40 d'ametlla picada

  • 1 magrana

  • Un polsí de pebre

  • 14-16 fulles de sàlvia (substitutiu la pela de la llima o llimona ratllada)


PREPARACIÓ:



  1. Preparem un bol folrat amb film transparent 

  2. Posem la sàlvia, el formatge cheddar i les ametlles 5seg/v7

  3. Hi afegim el mascarpone, les ametlles i el formatge cremós 10 seg/v4

  4. Retirem del got i fem una bola dins del bol amb el film. L'emboliquem i a la nevera.

  5. Abans de servir desgranem la magrana i decorem el formatge. Us asseguro que és boníssim!


RECETA EN CASTELLANO



Solicita demostración