advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Marta Cullell Carbones

Soy Marta, Agente Comercial de  Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera,  podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes ,  si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.          

Soy Marta, Agente Comercial de  Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera,  podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes ,  si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.          

AMANIDA DE POLLASTRE AMB LACTONESA DE CURRI / ENSALADA DE POLLO CON LACTONESA DE CURRY

17 April 2020
17 April 2020


Les amanides de pollastre són una bona manera de menjar un plat únic, variat i nutricionalment complet. Ideal per portar al tàper a l'oficina ... doncs està deliciós calent, temperat i fred. A més, combina a la perfecció amb fruites, formatges, verdures, fruits secs, vinagretes, salses ...


Las ensaladas de pollo son una buena manera de comer un plato único, variado y nutricionalmente completo. Ideal para llevar el tupper en la oficina ... pues está delicioso caliente, templado y frío. Además, combina a la perfección con frutas, quesos, verduras, frutos secos, vinagretas, salsas ...


INGREDIENTS
:


Pollastre


3 grans d'all


30 g d'oli d'oliva


400 g contracuixa de pollastre sense pell ni os tallats a tires i salpebrats


4 tires de pell de llimona ratllada


30 g de suc de llimona


Lactonesa de curri


100 g d'oli de gira-sol


50 g de llet


½ culleradeta de mostassa


1 pessic de pebre mòlt i de sal


½ culleradeta de curri en pols i 4 - 5 brins de safrà o cúrcuma


Per emplatar


6 fulles de enciam iceberg (de la part interior)


30 g d'ametlles laminades torrades, per exemple de la marca Vahiné® o Dr. Oetker®


1 cullerada de cibulet fresc (per decorar)


PREPARACIÓ :


Pollastre


1. Posar en el vas l'all i l'oli. Programar 3 segons / velocitat 7.


2. Afegir el pollastre, la pell de llimona i el suc de llimona i sofregir 6 minuts / 120 ° / gir invers/ vel cullera. Abocar en un bol i reservar.


Lactonesa de curri


1. Posar una gerra sobre la tapa del vas i pesar l'oli. Reservar.


2. Posar en el vas la llet, la mostassa, el pebre, la sal, el curri i el safrà. Programar 1 min 30 seg / velocitat 5. Mentrestant, abocar a poc a poc l'oli sobre la tapa amb el cubilet posat. Abocar en el bol amb el pollastre i barrejar amb l'espàtula.


Presentació del plat


Posar les fulles d'enciam en una safata i distribuir el pollastre per sobre. Escampa per sobre les ametlles i el cibulet i servir.


SUGGERIMENTS


Condimentar el pollastre amb sal, pebre i curri per potenciar el sabor i visualitat de la carn
. Aquesta recepta podria ser perfectament per al moltes racions, podem doblar tots els ingredients.


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r234973  ENSALADA DE POLLO CON LACTONESA DE CURRY

Solicita demostración