Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Sucre invertit amb Thermomix®

14 May 2020
14 May 2020
Categoría:
Hola!

Avui us parlaré del sucre invertit. I alguns us preguntareu, què és el sucre invertit? o per què serveix?


Ara us ho explico!


QUÈ ÉS EL SUCRE INVERTIT?

El sucre invertit és el resultat de separar la sacarosa del sucre mitjançant una reacciço química obtinguen una combinació de glusoca i fructosa.


PER A QUÈ SERVEIX?

Els sucre invertit s'utilitza en pastisseria pel seu poder endolcidor, perquè és un 30% superior al sucre, i també per mantenir més tendres i més esponjosos les coques. En fleca s'utilitza perquè és un accelarador de la fermentació; i en gelateria per evitar la cristalització.


Us deixo uns percentatges per tal de què pogueu substituir el sucre pel sucre invertit:


-en Fleca entre 50-70%


-en gelateria un 25%


-en pastisseria entre un 10-20%.



Us deixo aquest vídeo perquè pogueu seguir els passos amb el vostre Thermomix® tant amb el Thermomix® Tm31, com el Tm5 com el nou Tm6.


Espero que us serveixi!


Si voleu més informació sobre el Thermomix® , les seves funcions o una demostració virtual només heu d'omplir les vostres dades en el formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres!


Gràcies!

Solicita demostración
14 May 2020