COM RECUPERAR ALIOLI AMB Thermomix®

#Trucos 01 noviembre 2019

HOLA!


Feia temps que no se'm tallava l'alioli. I és que quan no poses els grams mínims que ens marca la recepta del cookidoo.es no queda com hauria de quedar i es talla...


Ara que ve la tardor, començarem a fer quedades amb els amics, família, a fer barbacoes, calçotades, etc... i voldrem portar el nostre alioli fet amb el nostre Thermomix® .


En aquest post un explico el truc per si se us talla l'alioli.


NO PATIU, TOT TÉ SOLUCIÓ!


1. Amb un colador de malla fina separa la pasta d'alls, de l’oli.


2. (amb la papallona encara col·locada) Torna a posar la pasta dels alls dintre el vas. Posar una mica més de suc de llimona (no gaire, no supereu els 20’gr totals que ens demana el principi de la recepta sinó tindrà massa gust a llimona)


3. Posa el cubilete a al tapa.


3. Programa 4min|temp37º|vel3 i tira poc a poc l’oli que hem recuperat per la tapa.


BONA SORT!