Smoothie Bowl amb Thermomix®

#Dietas especiales 06 febrero 2019

Good morning!!!


Avui començo el dia amb un bon esmorzar! Fa dies que veia per casa un paquet d'espirulina* i he pensat de buscar en el cookidoo si hi havia alguna recepta que en portava.


Thermomix® ja sabeu que ens ho posa fàcil amb la seva plataforma oficial www.cookidoo.es


A la lupa de cookidoo he escrit "espirulina" i he trobat aquest smoothie: SMOOTHIE BOWL DE KIWI Y ESPIRULINA (pertany a la col.lecció Smoothie Bowls); l'he seleccionat per fer a dia d'avui i he sincronitzat el meu TM5 i llestos, en tres segons l'he tingut de manera guiada a la pantalla del meu Thermomix® .


Amb les ingredients a mà, he anat seguint la recepta guiada, però no l'he fet exactament igual, així que us deixo la meva per si la voleu provar.


És important que sapigueu que per fer la recepta necessitarem fruita congelada, en el meu cas fa temps vaig congelar en 2 bosses de congelació: 1/2 poma en trossets, 1/2 pera en trossets i uns 10 raïms en aquestes quantitats per cada bosseta, i avui n'he tret una del congelador.


PREPARACIÓ (per 2 pax)


- SMOOTHIE: Posa a dintre el vas 1/2 poma, 1/2 pera, 10 raïims (tot congelat), 1/2 avocat madur, 4 fulles de espinacs, 300gr de llet d'ametlles, 1 cp d'espirulina en pols, 30gr d'agave i triturem 1min|vel10. Reparteix l'smoothie en dos bols.


- TOPPING: Decora amb 1 kiwi a làmines, un polsim de lli molt, 4 nous pelades, pipes de carbassa, nabius deshidratades, pipes i un polsim de llavors de cànyam.


Espero que us agradi!!!!!


Ja sabeu, si voleu contactar amb mi no dubteu en omplir el formulari del meu blog "Te llamo gratis" i tan bon punt rebi el missatge em posaré en contacte amb tu per informar-te de tots els teus dubtes, sense cap mena de compromís!!!


Gràcies!!!
*Espirulina : és un superaliment que ofereix proteïnes més digeribles que les de la carn i conté una increible varietat d'elements nutritius. És una font de vitamina B12, essencial per nervis i els teixits i especialment pels vegeterians.


És eficaç en casos d'anèmia, desmineralització i agotament. Ajuda a recuperar la forma física, l'energia i la vitalitat i desintoxicar l'organisme.