advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Brunyols de l'Empordà SENSE GLUTEN amb Thermomix®

06 April 2021
06 April 2021
Categoría:

Hola!!!


avui BRUNYOLS DE L'EMPORDÀ sense gluten amb el vostre Thermomix® , tant típics i tant bons alhora i ara per les persones que siguin celíaques que també en puguin gaudir!


PREPARACIÓ


- Tireu al got la pela d'una llimona (sense la part blanca, només la groga) i la ratlleu 10segons|vel10, ha de quedar ben fina, si no t'hi ha quedat, tornes a programar denou.


- Poseu tots els ingredients: 4 ous, 25gr de matafaluga en gra, 100gr de sucre, 50gr de mantega, 100gr de llet, 70gr d'anís líquid, un pessic de sal (menys la farina i el llevat) i programeu 2min|37º|vel4


- Afegiu els 500gr de barreges de farina de reposteria sense gluten certificada (jo he utilitzat la del Mercadona), i els 40gr de llevat fresc i barregeu 10seg|vel6


- Un cop tot barrejat, programeu funció ESPIGA 4minuts. (Funció Amassar)


- Deixeu reposar la massa durant una horeta aproximadament o fins que la massa hagi doblat el seu tamany. Podeu deixar la massa llevant dintre del got, o bé la poseu en un bol gran untat prèviament amb oli i cobert amb film transperent.


- Ompliu una olla o paella d'oli (jo utilitzo oli d'oliva suau), i amb les mans untades d'aigua o bé d'oli perquè no se us enganxi la massa, aneu agafant porcions petites i apreteu una mica al mig per fer-los la forma del forat sense traspassar.


- Un cop cuits (han de quedar rossets), dipositarem els brunyols durant uns minuts en una safata coberta de paper absorbent perquè impregni tot l'oli sobrant. 


Toc final: els podem arruixar amb un fil d'anís i ensucrar en calent!


- Ja refredats en podem congelar una part i anar-los treient a mesura que els vulgueu consumir. 


Us en sortirant entre 50-60 brunyols. Jo els poso en  packs de 10.


mmmmmm.. espero que us agradin!!!


Gràcies!




Si voleu més informació sobre el Thermomix® Tm6 no dubteu en omplir el formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres el més ràpid possible!
Solicita demostración
06 April 2021
icon-print-2