Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

PANCAKES VEGANS

21 January 2022

Tiempo de preparación 00:05:00 mins

Ración para 10 personas

21 January 2022
Categoría:

Bon dia!


Avui m'he despertat amb ganes de dolça i què millor un esmorzar saludable amb aquests Pancakes que tot seguit us compartiré. Ja sabeu que us podeu exportar la recepta al vostre cookidoo i així la tindreu al vostre Thermomix® d'una manera guiada!


Recepta molt saludable que et treurà les ganes de menjar dolç.

Ingredientes

  • 100r. de blat de fajol
  • 1/2 plàtan
  • 150gr de beguda vegetal
  • 1cp de bicarbonat
  • 1 polsim de canyella

Pasos de la receta

1 Paso

Posem en el vas 100gr de blat de fajol i el molim 30 seg/velocidad 10

2 Paso

Un cop tenim la farina hi afegim 1cp de bicarbonat i el polsim de canyella, 150gr de beguda vegetal i 1/2 plàtan i ho triturem tot 20 seg/velocidad 7.

Ha de quedar una massa ben fina.

3 Paso

Escalfem una paella antiadherent amb una mica d'oli d'oliva i anem posant porcions de massa amb una cullera gran. Quan les vores es desenganxin els hi donem la volta.

Es fan molt ràpid, aneu en compte no es cremin!

És una recepta ben saludable i una molt bona opció per esmorzar o per berenar.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
21 January 2022