advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Salsa Pesto con Thermomix®

09 May 2019
09 May 2019
Categoría:

Hola!!!


Ya hace días que mi marido me pedía PESTO, le encanta! además, lo podemos guardar en el frigorífico (hata 1 mes) y sacarlo para acompañar la pasta, untar en el pan... evidentemente todo hecho con mi Thermomix® .


Es una receta súper fàcil, con ingredientes bien sanos, y yummy yummy, y que la encontrarás de forma guiada en el web oficial de Thermomix® cookidoo.es


Te atreves???


LA RECETA DEL PESTO PERFECTO! mmmmm..


PREPARACIÓN


1. Ponga en el vaso 80gr de queso coreano y ralle 15seg|vel10.


2. Añada 30gr de piñones, 1 diente de ajo, 80gr de hojas de albahaca frescas, y 150gr de aceite, y 1/2 cp de sal y titure 20seg|vel7.


3. Sirva directamente como salsa o reserva en un tarro con rosca en el frigorífico.


Esepro que os guste! A nosotros nos chifla!




  • COOKIDOO.es nos sugiere:

- Sirva con espaguetis u otros tipos de pasta. Si prefiere una salsa menos espesa, añada 1-2 cucharadas del agua de cocción de la pasta y mézclela antes de servir.
- Para conservar el pesto en el frigorífico hasta un mes, póngalo en un tarro limpio, cubra con una capa de aceite de oliva y cierre herméticamente.
- Para obtener un sabor diferente, sustituya 30gr de queso parmesano por 30gr de queso pecorino.


  • Quizás te puede interesar:

- Última promoción Tm5!!!


- Cocción de Pasta


- English Muffins

Solicita demostración