Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Donuts Healthies amb Thermomix®

20 abril 2020
20 abril 2020
Categoría:

Hola!!!


avui us porto una recepta súper sana i que us llepareu als dits!



Fa temps vaig voler canviar el meu estil de vida per una alimentació ben sana, i amb la intenció de tornar a aquella època i tornar a alimentar-me sense refinats, i sense processats  us comparteixo la recepta dels Donuts Healthies, què us sembla? 


*Ingredients per 12 donuts*


Humits:


☑️ 2 plàtans


☑️ 2 ous


☑️ 80gr de iogurt vegetal (jo hi he posat iogurt de cabra)


☑️ 30gr d’oli d’oliva (o oli de coco desfet)


☑️ 1cs de sucre de coco (o 2 dàtils)


Farines:


☑️ 80gr farina de civada (si la teniu en flocs la farem nosaltres la farina)


☑️ 40gr de farina de quinoa ( o arròs, o ametlla o blat sarraí)


☑️ 50gr de coco ratllat


☑️ 1cs garrofa (o cacao pur en pols)


☑️ 10gr de llevat en pols (Royal)


Per la cobertura: 120gr de xocolata fondant


Pels toppings: coco ratllat, ametlla crocant, flocs de civada, ....


Utensilis: motlle de donuts, cistellet del Thermomix® , 1 mànega pastissera i una pinça.


PROCEDIMENT


1. Posem els ingredients humits dina el vas i programem la trituració 20seg|vel.5


2. Afegim al vas la resta d’ingredients, les farines, el


coco ratllat, la garrofa i el llevat i barregem 20seg|vel.4


Per veure la cobertura, clica al video que us he fet!


Salut!!!!!


per més info ompliu el formulari del blog i em posaré en contacte amb vosaltres!


#yomequedoencasa #acasaambthermomix

Solicita demostración
20 abril 2020