Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Cuinar a nivells amb Thermomix®

19 octubre 2018
19 octubre 2018
Categoría:

Tenim un Ferrari de la cuina, ho sabeu? 


El Thermomix® TM5 ens dóna un ventall de receptes i moltes sense utilitzar el varoma, però avui aquest post servirà per agafar confiança i saber que per estalviar temps, energia i netedat a la cuina, podem treure-li partit a un estri, per mi, indispensable quan parlem de Thermomix® .




Sempre dic a les meves clientes que qualsevol recepte que es cogui en el vas entre 20-25minuts a temperatura 100º i vel cullera o 1, només haurem de canviar la temperatura a varoma. D'aquesta manera podrem posar més aliments a coure's aprofitant el mateix temps de cocció. I d'una sola tirada ens sortiran varis plats, per exemple, en el vas hi courem el sofregit per la crema; en el cistellet, el carbassó i patates; en el recipient varoma, mongetes tendres, carrotes, o ous (tapats amb film transparent per evitar contaminació a la resta d'aliments si un d'ells està malmès) i a la bandeja varoma, vasets d'arròs (30gr d'arròs per 50gr d'aigua), tires de verdures, peix al papillot (per evitar que es barregin sabors), etc...


Creieu que us he ajudat? apa doncs! ara a aprofitar el varoma!!


Us deixo aquest enllaç que us explica algunes funcions del recipient varoma, espero que us serveixi!


Utilització del varoma Thermomix®  (veure l'enllaç)

Solicita demostración
19 octubre 2018