CONCENTRAT DE POLLASTRE AMB VERDURES I PEIX AL VAROMA AMB TM6

#Trucos 10 octubre 2019

Hola!!!!


He estat una mica out aquests dies ja que la petiua ha tingut la passa i he estat al 100% per ella. Ara que ja la tinc a l'escola, us vull explicar una recepta que vaig fer l'altre dia amb una clienta. Ella tenia dubtes de com utilitzar el varoma, i tenia ganes de saber-ne més per treure el màxim de rendiment al seu Thermomix® Tm6, i jo encantada de què m'obri denou les portes de casa seva.


Vaig anar a casa seva, i vam quedar en fer Concentrado de Pollo, recepta que surt en el web oficial de Thermomix® www.cookidoo.es i aprofitant aquells 25minuts de cocció a temperatura varoma, vam posar coliflor, bacallà i patates a rodanxes per tal de fer en aquest mateix temps el seu dinar.


CONCENTRAT DE POLLASTRE AMB VERDURES I PEIX AL VAROMA


1. Posa els 300gr de pollastre sense pell i sense ossos tallat a trossos, i pica 5seg|vel.7. Retira el pollastre en un bol. 


2. Posa en el vas els 200gr de verdures (carrota, ceba, porro, nap...) i herbes  (4 branquetes d'herbes fresques com farigola, romaní, julibert, només les fulles) i troceja 10seg|vel.5. Amb l'espàula, baixa els ingredients cap al fondo.


3. Afageix 150gr de sal gruixuda, 100gr de vi blanc i 1 fulla de lleurer seca, 1 clau i el pollastre picat reservat. Posa el recipient varoma amb el que vulguis fer (coliflor, patates, xampinyons, pebrots tallats, ceba tallada, carrotes, ... i a la bandeja varoma hi col.loquem el paper de forn (mullat prèviament) i a sobre els 5 talls de bacallà. Tapem i programem 25min|varoma|vel.2.


4. Retira el varoma, col.loca el cubilete i tritura 1min|vel.4. Posa la barreja en un recipient hermètic i deixa refredar abans d'utilitzar-lo o guarda'l a la nevera. 





(Gràcies Olga)


SUGGERÈNCIES:


- Utilitza una cullerada per 500gr d'aigua per fer la sopa.


Si voleu fer sopa amb pasta: Posa Programa el Thermomix® a la funció HERVIDOR amb tm6, (amb el Tm5 1min|100º|vel.1) . Un cop transcorreguts els minuts, posem la pasta i els minuts que ens marqui el paquet, a 100º|gir invers vel.cullera.


- El concentrat es conserva 1 mes a la nevera o bé, congela'l en una cubitera i la congeles (dura fins a 3 mesos)


- La sal es el conservant de la recepta.