Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Caldo depuratiu DETOX

14 January 2019
14 January 2019
Categoría:

Ja han passat festes i és hora de posar el nostre cos en forma de nou i començaré per una bona alimentació. Avui he fet el caldo depuratiu per la setmana i aquí us deixo els ingredients i els passos que he seguit, espero que us serveixi!


Molta salut!


Ingredients pel caldo depuratiu amb Thermomix® :


- 4 porros a trossos


- 2 carrotes pelades i a trossos


- 1 poma amb pela i a quarts


- 2 branques d’api a trossos


- 1 cabeça d’alls sense pelar i sencera


- 2 grapats d’espinacs


- Aigua


Procediment:


1. Posar tots els ingredients al vas (menys els alls i l’aigua. Tapar el vas amb el cubilet i programar 5” vel.5


2. Omplir el vas d’aigua fins als 2L i introduir la cabeça d’alls. Programar 25’|Temp.100|vel.cullera


3. Acabat el temps, posar el cistellet en el vas per colar el caldo i mantenir-lo en un recipient de vidre hermètic i conservar a la nevera.


“Fem de l’alimentació sana el nostre estil de vida”



Solicita demostración
14 January 2019