Barretes de 5 cereals amb Tm6

#Dietas especiales 12 noviembre 2019

Hola!!!


Aquest cap de setmana a Figueres s'ha celebrat la 4ª Cursa de la Dona, organitzat pel Grup Iris, i jo he estat unes de les 5.300 dones que hi ha participat.


Feia temps que no feia esport, tot i ser de la professió, vaig córrer els 5kg que tenia la cursa, perquè la raó s'ho mareixia.


Pensant ara amb el que em podria haver endut per anar picant durant la cursa, m'ha sorgit la idea de les barretes energètiques.


He buscat al cookidoo.es (web oficial de Thermomix® )  i he trobat aquesta recepta que avui he fet, entre d'altres: BARRITAS DE 5 CEREALES, que us les recomano al 100%.


BONA INICIATIVA @grupiris I BONA CURSA!


PREPARACIÓ


1. Preescalfar el forn a 180ºC.


2- Posa en el vas 30gr dàtils sense os, 30gr de prunes dehidratades sense os i 40gr  d'ametlles crues. Trosseja 10 seg|vel 5.


3- Afegeix 60gr de flocs de cereals, 10gr de coco ratllat, 60gr de mantega i 40gr de mel. Barreja 10 seg|vel 3. Distribueix la barreja en 6 motlles de silicona per barretes (jo he utilitzat un motlle que tenia per fer bombons), omple els forats i presiona'ls bé.


4- Col·loca els motlles de silicona al forn durant  el horno durant 15 minutos (180°C). Retira del forn i deixa refredar, desmotlla i serveix.


Espero que us agradin i que us donguin molta energia per recuperar forces!Altres receptes de barretes energètiques que pots trobar a cookidoo i per tant de manera guiada CLICA


PER MÉS INFO. Si voleu més informació de Thermomix® Tm6, no dubtis en omplir el formulari que apareix al meu blog i em posaré en contacte amb tu al més aviat possible! CLICA


Gràcies!