advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

FILET DE PORC AMB CEBA CARAMELITZADA

21 November 2017
21 November 2017
Categoría:

Bon dia!!!


A un dia de finalitzar la promoció del 0% interessos amb el segon vas inclòs i el llibre de xocolata, vull compartir amb vosaltres una recepta que he fet jo, tot agafant trucs i idees d'altres receptes que ja trobem al cookidoo.


Ja em direu què tal!!!!! que disfruteu del plat!


FILET DE PORC AMB PATATES I CEBA CARAMELITZADA



Ingredients



700gr de ceba
30gr oli d'oliva
70gr de mantega
400gr de filet de porc 
150gr de patates
caramel líquid
herbes provençals, sal, pebre, pebre vermell dolç, suc de llimona, concentrat de brou




Passos a seguir


 1.Posa en el vas 700gr de ceba amb 30gr d'oli i troceja 6seg/vel4. Amb l'espàtula, baixa la ceba cap al fons del vas. 


2.Incorpora 70gr de mantega.


3. Situa el recipient varoma a la seva posició amb els 400gr de filet de porc (amaneix-lo dintre una bossa de forn, o bé sobre un paper film transperent amb concentrat de bou, pebre, sal, ½ de pebre dolç, herbes provençals, ½ culleredeta de caramel líquid, 10gr d'oli i 1 una mica de suc de llimona i enrotlla'l fort i que pels costats estigui ben lligat i cargolat)


4. A la bandeja varoma posarem 150gr de patates tallades a rodanxes i amb pell (prèviament ben netes)


(Opcional: pastanagues tallades, ous embolicats amb film transperent, vasets d'arròs...)


5.Programa 25min/varoma/gir invers/vel cuchara


6.Retira el varoma amb molt de compte i reserva.


7.Afegeix en el vas, 1 cullerada de sal, 30gr de caramel líquid i un polsim de pebre.


8.Per reducir la salsa, programa 20min/Varoma/gir invers/vel1.


9.  Mentrestant prepara una font per servir i posa el filet de porc (prèviament tallat en rodanxes) sobre un llit de patates. Rega amb el suc del film que s'ha fet, i completa amb la ceba caramelitzada al gust.


VARIANT: també podríem fer llom, en vers de filet, però llavors canviaríem el temps de cocció del punt 5 reduiríem a 20min/varoma/gir invers/vel cuchara. I en el punt 8 per reduir la salsa augmentaríem a 25minuts/varoma/gir invers/vel1.


BON PROFIT!!!!



Foto cedida per Marta Quer.


Solicita demostración
21 November 2017
icon-print-2