Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
Home › Delegación Girona › Anna Maria Colomé Fiol › Verduras, hortalizas y ensaladas › CARXOFES CONFITADES AMB FORMATGE IDIAZABAL I PERLES D'OLI
Te ayuda
Te inspira
Thermomix® Girona
Anna Maria Colomé Fiol
Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
¿Quieres que te llame Anna Maria Colomé Fiol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Maria Colomé Fiol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CARXOFES CONFITADES AMB FORMATGE IDIAZABAL I PERLES D'OLI
22 August 2017Bon dia, Us poso un entrant molt fàcil de fer i amb una combinació de gustos brutal, espero que el proveu i que us agradi,
Salut
INGREDIENTS
Confitat de carxofes
- 1 lt aigua
- 2 carxofes
- 80 ml oli d'oliva 0,4º
- Sal
- Pebre
- 1 lt aigua
- Suc de ½ llimona
- 30 gr formatge Idiazábal fumat
- 30 ml llet
- 30 ml nata del 35%
- 1 punta de sal
- Netejar i tallar a quarts les carxofes i posar-les amb aigua i suc de llimona perquè no s'oxidin
- Posar l'aigua en el got tapem i posem el varoma enla seva posició, posarem en el varoma un recipient d'alumini (Albal) amb els cors de carxofa, l'oli fins cubrir i salpebrerem al gust, programarem 40’, Varoma, vel 1.
- Reservem i netegem el got
- Posar en el got, el formatge i el ratllem 10”, vel 5, afegir la llet i la nata, programar 3’, 80º, vel 3
- Posar 30 gr de la crema de formatge, en un plat rodó fondo y repartir les carxofes de manera desigual en el plat, decorar amb perles d'oli, trocets de llimona escarxada i llesques de formatge Idiazábal