MONA DE PASQUA DE XOCOLATA

#Postres y dulces 11 abril 2020

La mona de Pasqua és una de les tradicions més arrelades de Setmana Santa. Un bon pa de pessic, base d’una mona d’èxit assegurat. Avui farem un pa de pessic de xocolata amb nata de trufa per decorar. Una recepta versàtil que la podeu fer servir tant per mona com per pastís.


La mona de Pascua es una de las tradiciones más arraigadas de Semana Santa. Un buen bizcocho, base de una mona de éxito asegurado. Hoy haremos un bizcocho de chocolate con nata de trufa para decorar. Una receta versátil que la puede utilizar tanto para mona como para pastel.


PASTÍS DE XOCOLATA


Ingredients


4 ous


200 g de sucre


200 g de mantega a trossos a temperatura ambient


200 g de xocolata en pols (colacao o nesquik)


110 g de llet


200 g de farina de rebosteria


1 sobre de llevat químic o 2 sobres de gasificant


1 pessic de sal


Preparació


Preescalfar el forn a 180º.


1. Agafar un motlle, untar el seu interior amb mantega i empolvorejar amb una cullerada de xocolata en pols. Reservar el motlle fins a preparar la massa del pa de pessic.


2. Posar dins del vas els ous i el sucre, programar 2 minuts a 37º i velocitat 3.


3. Afegir la mantega i barrejar 1 minut a 37º i velocitat 3.


4. Incorporar la resta de la xocolata en pols i la llet, programar 10 segons a velocitat 3.


5. Afegir la farina, el llevat i la sal, barrejar 10 segons a velocitat 3. Acabar de barrejar amb l'espàtula i abocar la barreja en el motlle reservat.


6.Posar al forn el pa de pessic durant 20 a 25 minuts. Un cop transcorregut aquest temps punxar el pa de pessic i si surt net retirar i reservar.


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r57949  


TARTA DE CHOCOLATE CON DOS TEXTURAS


NATA DE TRUFA per decorar


Ingredients


500 g de nata (35% de greix)


75 g de sucre


200 g de xocolata fondant per postres (50% cacau) en trossos


Preparació


1. Posar en el vas la nata i el sucre i programar 6 min / 90 ° C / vel 1.


2. Afegir la xocolata i barrejar 30 segons / vel 3. Treure la crema a un recipient, deixar refredar i reservar a la nevera un mínim de 8 hores.


3. Col·loqueu la papallona, posi la crema de trufa, programar a velocitat 3 i aturar quant estigui muntada, estar alerta per evitar batre en excés. Utilitzar a la seva conveniència.


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r27255  


NATA DE TRUFA