Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Taller Saludable amb Thermomix®

13 febrero 2020
13 febrero 2020
Categoría:

Hola!!!!


Porto unes quantes setmanes intentant seguir una dieta sana, de fet i millor dit una alimentació saludable a base d'aliments naturals i no processats. Desitjo que esdevingués un hàbit, serà difícil, però la intenció hi és i les ganes també.


És per aquest motiu que he anat organitzant tallers saludables per poder ensenyar a les meves clientes que Thermomix® ens ho posa fàcil, i que només hem de posar de la nostra part; el menjar ens el cuinarà el Thermomix® .


Les receptes del taller han estat les següents, totes extretes del www.cookidoo.es:


- Boloñesa de soja (aprofitant els 17min de cocció he col·locat cintes de carbassó al recipient varoma)*


- Tacos integrales de lentejas con dip de tofu


- Sopa de pan y tomate. Tortilla de espinacas y ratatouille al vapor ( he aprofitat els 30min de cocció per fer 4 vasets d'arròs bullit i 2 ous dursos -embolcallats amb film transparent)


- Bebida antioxidante de lino, coco, pimiento rojo y naranja


- Cuscus de coliflor con dátiles


*Recordeu aprofitem el temps de la cocció, però la temperatura l'hem de modificar de 100º a temperatura VAROMA.
SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL NOM Thermomix® TM6 NO DUBTEU EN OMPLIR EL FORMULARI DEL MEU BLOG!


SALUT!

Solicita demostración
13 febrero 2020