Sushi amb Thermomix®

#Pastas y arroces 05 marzo 2019

Hola!!!


Avui us volia parlar del Sushi, el plat estrella de la cuina Japonesa, però també és tot un estil, manera, forma,.. de preparar l'arròs. De fet el sushi sempre porta arròs, pero no té perquè portar peix, ho sabíeu? Molts confonen el sushi amb el sashimi que aquest no en porta.


Sushi a l'estil Thermomix®Amb Thermomix® queda l'arròs una delícia. De fet, encara recordo una clienta i amiga d'Hostalets de Balenyà, quan encara no estaven del tot convençuts si fer el salt al Thermomix® , o quedar-se amb el robot de cuina que en el seu dia el banc els va regalar i que utilitzaven molt esporàdicament.


El sushi, va ser una de les raons per la qual van comprar-se el Thermomix® , serà que realment queda bo, oi? Bé, també he de dir que llavors, hi havia l'Edició Oriente, i clar... fou ja irresistible la temptació del Thermomix® , jajaj..


L'Anna, que fa molts i molts anys que ens coneixem, al cap de poques setmanes de tenir a la seva maravellosa cuina el Thermomix® , em va deixar parplexa, quan em va enviar aquesta taula parada de sushi;


... OMG... I love Sushi too!!!! - vaig pensar...


La família experta del sushi m'envia unes fotos que deixen bocabadada a l'Experta Thermomix® , jo mateixa, jajaj... No havia vist mai una taula de sushi com aquella, i a més feta per ells amb l'ajuda del Thermomix® . Tot s'ha de dir, que d'imaginació i estil també en tenen i en saben molt! 


Què me'n podeu dir d'aquesta taula tan bonica i espectacular???Anna i família. HOSTALETS DE BALENYÀ.

Si entrem al buscador del cookidoo.es, trobarem algunes receptes de sushi, tals com:


- Sushi coreano (Kimbap) - Corea (Edició Oriente)


- California Rolls - Japón (Edició Oriente)


- Sushi de arroz con leche


- Sushi de verduras crudivegano


Recordeu que el rentat de l'arròs és molt important per aconseguir la textura de l'arròs del sushi. I és igual d'important el seu repòs, ja que forma part de la cocció en sí.


Espero que disfruteu del sushi com la família de l'Anna!!!!


Gràices!!!!!  • Si voleu més informació sobre el Thermomix® , no dubteu en omplir el formulari del meu blog! i em posaré en contacte amb vosaltres tan ràpid com em sigui possible!

  • Si voleu saber quina és la promoció vigent CLICA AQUÍ. Promocio Gran Oportunitat fins l'11 de març.