advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Fideus Filipins amb Thermomix®

07 October 2020
07 October 2020
Categoría:

Hola!!!!


Avui ens endinsem a Les Filipines amb aquest plat tan bo de Fideos filipinos (Pancit) - Filipinas -  a cookidoo.


Aquesta recepta feta amb el Thermomix® s'acaba en paella (o wok en el cas de tenir-ne).


Som-hi!


Posem 2 alls i els piquem 2seg|vel7. Afegim 150gr de ceba tallada fina i 50gr d’oli d’oliva i sofregim 10min|120graus|vel.1.


Mentrestant, posem 200gr de fideus en remull amb aigua tèbia. I tallem a juliana 200gr de pastanagues i 200gr de mongetes tendres planes. Les pastanagues les posem a la bandeja varoma, i les mongetes en el cistellet.


Incorpora en el vas 3 petxugues tallades a tires salpebrades i 1/2 culleradeta de cúrcuma i afoguem 5min|120graus|gir invers|vel.cullera.


Agreguem 120gr d’aigua i 100gr de salsa de soja . Situem el varoma i programem 10min|varoma|gir invers|vel.cullera.


De mentres escorrim els fideus i els tallem amb tisores.


Posem les verdures del varoma i del cistellet en una paella, aboquem tot el contingut del vas a la paella i també els fideus. I ho saltagem tot a foc fort durant uns 2-3minuts.


Estan boníssims! Ja em direu vosaltres!


Foto cedida per: @mammiona.


Si voleu una demostració, només heu d'omplir les vostres dades en el formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres al més aviat possible! Gràcies!

Solicita demostración
07 October 2020
icon-print-2