Semifred de maduixes amb Thermomix®
#Postres y dulces 01 mayo 2020
Hola!!!
Avui us comparteixo una recepta que ha fet una meva clienta i que ha tingut molt d'èxit entre els meu altres clients. Amb el seu permís... Anem a provar-la!!!!
INGREDIENTS
* Per la base de la galeta
300gr de Galetes digestive
80gr de mantega
* Pel Semi-fred
9 Fulles de gelatina neutra
500gr de maduixes
200gr de sucre
1/2 llimona (el suc)
400gr de nata muntada
250gr de formatge cremòs tipus Philadelphia
PREPARACIÓ
- Posar al vas les galetes i triturar-les 15segons a velocitat 8. Amb l'espàtula baixar-les al fons del got i afegir els 80gr de mantega tova, i barrejar 3min|50º|vel.3 Posar la preparació en un motlle i presionar.
- Posar les fulles de gelatina en un bol perquè s'hidratin durant 5 minuts. Les escurrem. Afegim les maduixes, el sucre, i el suc de llimona i triturem 5seg|vel.5
- Quan s'acabi el temps programem 10min|100º|vel3 Vigilar que la barreja a l'últim minuts no se'ns faci mermelada.
- Posar la tapa "antisalpicaduras" ( si no en tens, col.loca el cistellet sobre la tapa)
- Afegir les fulles de gelatina hidratades i barrejar 30seg|vel4 Deixar refredar la barreja i apartar-ne una mica per després la decoració de dalt del pastís.
Muntar la nata. Col.loquem la papallona i programem vel.3 Quan sentim que el soroll del Thermomix® canvia voldrà dir que ja està muntada.- Afegir a la nata, els 250gr de formatge cremós i la barreja freda de la maduixa i programar 14seg|vel5.
- Posar-ho tot en el motlle preparat i aplanar bé amb l'ajuda de l'espàtula. Pel cim del semi-fred hi posem la barreja que hem reservat per decorar la tarta.
- Posar a la nevera, millor unes 6 o 7 hores.
- Decorar i a menjar!
Moltes gràcies Imma per la recepta, ha estat tot un èxit!
Si voleu més informació sobre Thermomix® , no dubteu en omplir el formulari del meu blog i em posaré en contacte tan aviat com em sigui possible!
#joemquedoacasa