Semifred de maduixes amb Thermomix®

#Postres y dulces 01 mayo 2020

Hola!!!


Avui us comparteixo una recepta que ha fet una meva clienta i que ha tingut molt d'èxit entre els meu altres clients. Amb el seu permís... Anem a provar-la!!!!


INGREDIENTS


* Per la base de la galeta


300gr de Galetes digestive


80gr de mantega


* Pel Semi-fred


9 Fulles de gelatina neutra


500gr de maduixes


200gr de sucre


1/2 llimona (el suc)


400gr de nata muntada


250gr de formatge cremòs tipus Philadelphia


PREPARACIÓ



  1. Posar al vas les galetes i triturar-les 15segons a velocitat 8. Amb l'espàtula baixar-les al fons del got i afegir els 80gr de mantega tova, i barrejar 3min|50º|vel.3 Posar la preparació en un motlle i presionar.

  2. Posar les fulles de gelatina en un bol perquè s'hidratin durant 5 minuts. Les escurrem. Afegim les maduixes, el sucre, i el suc de llimona i triturem 5seg|vel.5

  3. Quan s'acabi el temps programem 10min|100º|vel3 Vigilar que la barreja a l'últim minuts no se'ns faci mermelada. 

  4. Posar la tapa "antisalpicaduras" ( si no en tens, col.loca el cistellet sobre la tapa)

  5. Afegir les fulles de gelatina hidratades i barrejar 30seg|vel4 Deixar refredar la barreja i apartar-ne una mica per després la decoració de dalt del pastís.


  6. Muntar la nata. Col.loquem la papallona i programem vel.3 Quan sentim que el soroll del Thermomix® canvia voldrà dir que ja està muntada. 

  7. Afegir a la nata, els 250gr de formatge cremós i la barreja freda de la maduixa i programar 14seg|vel5.

  8. Posar-ho tot en el motlle preparat i aplanar bé amb l'ajuda de l'espàtula. Pel cim del semi-fred hi posem la barreja que hem reservat per decorar la tarta.

  9. Posar a la nevera, millor unes 6 o 7 hores.

  10. Decorar i a menjar!


Moltes gràcies Imma per la recepta, ha estat tot un èxit!


Si voleu més informació sobre Thermomix® , no dubteu en omplir el formulari del meu blog i em posaré en contacte tan aviat com em sigui possible!


#joemquedoacasa