BRUNYOLS DE L'EMPORDÀ AMB Thermomix®

#Postres y dulces 13 marzo 2019

Hola!!!


avui us parlaré dels BRUNYOLS DE L'EMPORDÀ, tant típics i tant bons alhora!


Quan portava 3 mesos amb el meu Thermomix® Tm5, vaig voler provar una de les receptes que l'àvia Leo cada any fa, i que triga unes 3 hores o més en amassar, llevar, etc etc...


Havia sentit que amb el Thermomix® es podia fer la massa, així que no vaig dubtar en fer-los. Vaig avisar l'àvia que m'ajudés a fregir-los... La Leo va quedar maravellada i em va dir "ai nena, si hagués tingut aquesta màquina a la meva època quantes coses que hagués fet!" així que ja en fa dos d'anys que els fem i no cal que us digui que queden boníssims!


PREPARACIÓ


- Tireu al got la pela d'1 llimona (sense la part blanca, només la groga) i la ratlleu 10segons|vel5, ha de quedar ben fina.


- Poseu tots els ingredients: 3 ous, 25gr de matafaluga en pols, 100gr de sucre, 50gr de greix de porc (sin no en teniu poseu-hi mantega), 100gr de llet, 70gr d'anís líquid, un pessic de sal (menys la farina i el llevat) i programeu 1min|37º|vel4


- Afegiu els 500gr de farina de força o normal, i els 40gr de llevat fresc i barregeu 8seg|vel6


- Un cop tot barrejat, programeu funció ESPIGA durant 3minuts. (Funció Amassar)


- Deixeu reposar la massa durant una horeta aproximadament o fins que la massa hagi doblat el seu tamany. Podeu deixar la massa llevant dintre del got, o bé la poseu en un bol gran untat prèviament amb oli.


- Ompliu una olla o paella d'oli, i amb les mans untades d'aigua o bé d'oli perquè no se us enganxi la massa, aneu agafant porcions petites i apreteu una mica al mig per fer-los la forma del forat sense traspassar.


- Un cop cuits, els brunyols, els dipositarem durant uns minuts en una safata coberta de paper absorbent perquè impregni tot l'oli sobrant. 


Toc final: els podem arruixar amb un fil d'anís i ensucrar en calent!


- Ja refredats en podem congelar una part i anar-los treient a mesura que els vulgueu consumir. 




mmmmmm.. espero que us agradin!!!


Gràcies!




RECORDA:  PRELLANÇAMENT DEL Thermomix® TM6!


Què té de diferent al nou Thermomix® TM6?


- el wifi (cook-key) està integrat


- el cookidoo el tens a la pantalla amb més de 40.000 receptes per fer-les de manera guiada, de no només Espanya, sinó altres països com USA, Alemanya, França, Anglaterra, Mèxic, Suïssa...


- la pantalla es més grossa, de 6,8 pulgades


- cou a altes temperatures


- fa el pre-rentat i és més silenciosa


- cou al buit, amb cocció lenta, permetent que tots els nutrients dels aliments es conservin


- el preu 1259€ amb previa reserva de 99€.


SIGUES DELS PRIMERS A GAUDIR DEL Thermomix® TM6!


RESERVA'L JA PER 99€.


Omple el formulari del meu blog i t'explico com fer-ho!    CLICA per FORMULARI DE CONTACTE