Salsa casera pels cargols al forn

#Salsas y guarniciones 27 noviembre 2017

Aquest dissabte una súper clienta m'ha escrit el següent:


"Jo acabo de tenir la família! 22 a dinar!!!! De primer he fet cargols. Els he fet al forn i he fet una salsa amb el Thermomix® que he posat a sobre els cargols i al forn tot plegat!" 


Ingredients per la salsa casera


1 tall de cansalada

1butifarra de perol


1 butifarra de sal i pebre

sal i pebre al gust

6 grans d'alls

50gr d'oli oliva

50gr d'oli de romaní

1 kg de tomata en conseva casolana.

1 cayena

Procediment


Trirurar-ho tot a 5seg vel6 i després coure 30min Temp80 i vel3 . Posar la salsa sobre els cargols i cap al forn uns 30min.


Boníssims!!! Algú s'atreveix????



Recepta cedida per la Marta Viella.

GRÀCIES nina!!!