advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Salsa casera pels cargols al forn

27 November 2017
27 November 2017
Categoría:

Aquest dissabte una súper clienta m'ha escrit el següent:


"Jo acabo de tenir la família! 22 a dinar!!!! De primer he fet cargols. Els he fet al forn i he fet una salsa amb el Thermomix® que he posat a sobre els cargols i al forn tot plegat!" 


Ingredients per la salsa casera


1 tall de cansalada

1butifarra de perol


1 butifarra de sal i pebre

sal i pebre al gust

6 grans d'alls

50gr d'oli oliva

50gr d'oli de romaní

1 kg de tomata en conseva casolana.

1 cayena

Procediment


Trirurar-ho tot a 5seg vel6 i després coure 30min Temp80 i vel3 . Posar la salsa sobre els cargols i cap al forn uns 30min.


Boníssims!!! Algú s'atreveix????



Recepta cedida per la Marta Viella.

GRÀCIES nina!!!

Solicita demostración
27 November 2017
icon-print-2