Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Pa ràpid de ceba i herbes

28 November 2017
28 November 2017

M’encanta el pa ràpid, i sempre que faig demostracions, els clients el devoren! Així que avui us vull presentar una variació del pà ràpid, pa de ceba i herbes (orenga, romaní,...!


Ingredients


250gr aigua


25gr llevat fresc


15gr d’oli oliva


500gr de farina de força


200gr de ceba tallada a juliana


Espècies al gust


Procediment


1. Escalfar l’aigua 1min 37graus vel1


2. Pintarem la bossa de forn amb oli d’oliva


3. Afegirem al vas el llevat fresc, la farina, 1 culleradeta de sucre, 2 culleradetes de sal, 15gr d’oli d’oliva. Barrejarem 15seg vel6. 


4. Treurem el cubilete, perquè la massa necessita oxigenar-se. Amassarem 3min Espiga. En aquest punt hi tirarem els talls de ceba, i algunes espècies.


5. Posarem la massa en forma ovalada i en 2 talls creuats, dintre la bossa, i la posarem al forn amb la opció dalt i baix (amb el forn fred) 40min 220graus


Variant: és en el punt 4 on farem el pa al nostre gust, hi podem tirar llavors (sempre crues) o fruits secs, com nous, panses, pipes, etc...





Solicita demostración