Pa ràpid de ceba i herbes
#Masas, panes y repostería 28 noviembre 2017
M’encanta el pa ràpid, i sempre que faig demostracions, els clients el devoren! Així que avui us vull presentar una variació del pà ràpid, pa de ceba i herbes (orenga, romaní,...!
Ingredients
250gr aigua
25gr llevat fresc
15gr d’oli oliva
500gr de farina de força
200gr de ceba tallada a juliana
Espècies al gust
Procediment
1. Escalfar l’aigua 1min 37graus vel1
2. Pintarem la bossa de forn amb oli d’oliva
3. Afegirem al vas el llevat fresc, la farina, 1 culleradeta de sucre, 2 culleradetes de sal, 15gr d’oli d’oliva. Barrejarem 15seg vel6.
4. Treurem el cubilete, perquè la massa necessita oxigenar-se. Amassarem 3min Espiga. En aquest punt hi tirarem els talls de ceba, i algunes espècies.
5. Posarem la massa en forma ovalada i en 2 talls creuats, dintre la bossa, i la posarem al forn amb la opció dalt i baix (amb el forn fred) 40min 220graus
Variant: és en el punt 4 on farem el pa al nostre gust, hi podem tirar llavors (sempre crues) o fruits secs, com nous, panses, pipes, etc...