Pa ràpid de ceba i herbes

#Masas, panes y repostería 28 noviembre 2017

M’encanta el pa ràpid, i sempre que faig demostracions, els clients el devoren! Així que avui us vull presentar una variació del pà ràpid, pa de ceba i herbes (orenga, romaní,...!


Ingredients


250gr aigua


25gr llevat fresc


15gr d’oli oliva


500gr de farina de força


200gr de ceba tallada a juliana


Espècies al gust


Procediment


1. Escalfar l’aigua 1min 37graus vel1


2. Pintarem la bossa de forn amb oli d’oliva


3. Afegirem al vas el llevat fresc, la farina, 1 culleradeta de sucre, 2 culleradetes de sal, 15gr d’oli d’oliva. Barrejarem 15seg vel6. 


4. Treurem el cubilete, perquè la massa necessita oxigenar-se. Amassarem 3min Espiga. En aquest punt hi tirarem els talls de ceba, i algunes espècies.


5. Posarem la massa en forma ovalada i en 2 talls creuats, dintre la bossa, i la posarem al forn amb la opció dalt i baix (amb el forn fred) 40min 220graus


Variant: és en el punt 4 on farem el pa al nostre gust, hi podem tirar llavors (sempre crues) o fruits secs, com nous, panses, pipes, etc...