Mones de Pasqua amb Thermomix®

#Postres y dulces 20 marzo 2019

Hola!!!


Avui us parlaré de les mones de Paqua. A poques setmanes de l'arribada de la Setmana Santa, comencem a veure els aparadors de les pastisseries els dolços tradicionals de Quaresma, les mones de Pasqua, ous de xocolata, i pastissos de Pasqua que avui en dia són autèntiques obres d'art.


Jo que sóc padrina de la meva neboda Elsa, i cada any em toca portar-li la mona, se m'estan acabant les idees!!!!! Sort en tinc del meu Thermomix® i de les receptes que www.cookidoo.es té penjades per nosaltres per facilitar-nos el procés.


Personalment m'agrada fer-la jo, tot i que el més fàcil seria comprar-la i punt. Però no, penso que és un dia especial i quela meva fillola es mareix que sigui handmade per la seva tieta.


Aquí us deixo alguna de les mones que trobareu al cookidoo, si poseu en el buscador "pascua".


(Les següents receptes les trobareu dintre la col.lecció Saborea la Pascua)

- Tarta de Pascua y chocolate


- Galletas de Pascua


- Monas de Pascua


- Nido de chocolate con huevos de Pascua


A la revista Thermomix® d'aquest mes d'abril tenim un apartat anomenat: MONAS DE PASCUA-Dulces con arte, allà hi trobarem:


- Mona de Pascua de chocolate con nido


- Mona de Pascua en huevo de chocolate


- Galletas de canela de Pascua


- Mona con bizcocho de chocolate negro y cobertura de chocolate con leche (en el cookidoo dintre la colecció Saborea la Pascua)Si us animeu envieu-me fotos per veure les vostres súper Mones!!!!


Gràcies!!!


Per més informació sobre Thermomix® , no dubteu en omplir el formulari de contacte que trobeu en el meu blog!  CLICA per més info.