Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

IOGURT NATURAL

17 mayo 2018
17 mayo 2018
Categoría:

Cada vegada em sorprèn més el Thermomix® , per bé, és clar!


Quan faig la obertura de la màquina sempre informo als meus clients que tenen tres maneres de cuinar:


- Manual


- Guiada


- Automàtica


Aquesta última, la trobem en el Thermomix® (sense el cook-key també està disponible) amb el nom de: RECETAS AUTOMÁTICAS.


Dintre hi troben tres receptes (arroz blanco, yogur natural, natillas y crema pastelera).


Aquest cop he optat per fer els iogurts naturals, i creieu-me si us dic que a partir d'ara els iogurts que mengem a casa són fets d'aquesta recepta!


Es base en posar els ingredients dintre el vas ( girar el selector de velocitat que ens marca i esperar 8hores perquè fermenti). Un cop ens avisa, passats aquestes hores, abocar el iogurt a vasets de vidre i a la nevera!


Ja em direu! però queden boníssims!!!!


Iogurts naturals

Solicita demostración
17 mayo 2018