advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Hamburguesas vegetales con Thermomix®

04 February 2021
04 February 2021

Hola! En el directo de hoy he hecho una receta de cookidoo: Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos. Aquí os dejo la receta!


Ponga 400gr de agua en el vaso, situa el recipiente varoma y pesa 500gr de brócoli, tapa y programa 16min|varoma|vel.1. Retire el varoma y deja enfriar 20min. Vacía y seque el saso.


Ponga en el vaso 70gr de almendras crudas y tritura 10seg|vel.8. Coloca un bol sobre la tapa y pesa dentro 60gr de acuafaba (el agua de los garbanzos). Y reserva.


Añada en el vaso la 1/2 de brócoli cocido, la acuafaba, y 20gr de pan rallado, 30gr de levadura nutricional, 30gr de copos de avena, sal y pimienta y trocea 5seg|vel.5.


Agrega el brócoli cocido restante, mezcla bien con la espátula y programa 5seg|giro inverso|vel.3,5.


Forma las hamburguesas y fríalas en la sartén, en mi caso en el Cosori 180grados|15minutos y listos para comer!



Solicita demostración