advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Brandada de bacallà

02 December 2017
02 December 2017

La brandada de bacallà és un dels apetitius més bons que he provat mai, i fet amb la Thermomix® surt deliciós. Hi ha moltes receptes, però una de les que més m'agraden és aquesta:


Ingredients


3 dents d'all


200gr d'oli d'oliva


500 de bacallà dessalat en trossos


1 polsim de pebre blanc


Procediment



  1. Escorre el bacallà i asseca'l amb un tovalló de paper.

  2. Posa els 200gr d'oli amb els 3 alls al vas i troceja 5seg vel7.

  3. Baixa els alls de les parets cap al fons del vas. Programa 6min 120º vel cuchara. I retira el contingut en un bol.

  4. Incorpora al vas els 500gr de bacallà dessalat i programa 6min 100º vel1. Treu la tapa i retira el vas de la màquina, deixa templar uns 10min.

  5. Col·loca denou el vas i tritura 30seg vel5-10 progressivament.

  6. Amb l'espàtula baixa els ingredients al fons del vas. Amb el cubilete posat a la tapa, programa 3min vel5. Mentrestant, ves tirant sobre la tapa l'oli amb els alls reservats.

  7. Amb l'espàtula, baixa els ingredients al fons del vas i barreja 10seg vel5. Posa la brandada en una màniga pastissera i deixa espasseïr a la nevera unes 12hores aprox. 



Solicita demostración