Coulant de xocolata blanca amb Thermomix®

#Postres y dulces 07 abril 2020

Si sou fans dels volcans i la xocolata blanca us torna boig, aquesta recepta us xiflarà!


Si la proveu m'ho dieu!


INGREDIENTS


50gr Farina reposteria


100gr de sucre


3 ous


2 rovells d'ou


125gr de xocolata blanca foundant per postres


100gr de mantega


PROCEDIMENT


1. Precalentem el forn a 180º. Posarem dintre el got 125gr de xocolata en trossos i programem 20seg|vel.8


2. Afegirem la mantega i escalfarem durant 3min|80º|vel.8


3. Afegirem els 2 rovells d'ou i els 3 ous i els 100gr de sucre i barrejarem 30seg|vel.3


4. Ara tocarà afegir els 50gr de farina i 15seg|vel.3


5. Untarem els 6 motlles amb mantega i ho posarem al forn durant 7minuts a 180º.



FOTO CEDIDA PER ESTHER.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE Thermomix® NOMÉS HEU D'OMPLIR EL FORMULARI DEL MEU BLOG I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB VOSALTRES AL MÉS RÀPID POSSIBLE!