Coulant de xocolata blanca amb Thermomix®
#Postres y dulces 07 abril 2020
Si sou fans dels volcans i la xocolata blanca us torna boig, aquesta recepta us xiflarà!
Si la proveu m'ho dieu!
INGREDIENTS
50gr Farina reposteria
100gr de sucre
3 ous
2 rovells d'ou
125gr de xocolata blanca foundant per postres
100gr de mantega
PROCEDIMENT
1. Precalentem el forn a 180º. Posarem dintre el got 125gr de xocolata en trossos i programem 20seg|vel.8
2. Afegirem la mantega i escalfarem durant 3min|80º|vel.8
3. Afegirem els 2 rovells d'ou i els 3 ous i els 100gr de sucre i barrejarem 30seg|vel.3
4. Ara tocarà afegir els 50gr de farina i 15seg|vel.3
5. Untarem els 6 motlles amb mantega i ho posarem al forn durant 7minuts a 180º.
FOTO CEDIDA PER ESTHER.
SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE Thermomix® NOMÉS HEU D'OMPLIR EL FORMULARI DEL MEU BLOG I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB VOSALTRES AL MÉS RÀPID POSSIBLE!